2777
2789

بچه ها همه چیو دارم مو ب مو انجام میدم فقط نمیتونم خوابمو تنظیم کنم ساعت ۱۱ بخابم اصن هر کاری میکنم نمیشه خابم‌نمیبره چیکار کنم کلافه شدم

خدایا شکرت😍بلاخره منم دارم مامان میشم الهی ک قسمت همه منتظرا من خودم خیلی منتظر موندم🥺

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ساعت ۱۰ شب بخواب ۷ بیدار شو 

ساعت ۷ بیدارم والا ولی از ده میرم تو جام خابم‌نمیبره روزام نمیخابم ک شب راحت بخابم باز نمیشه🤕

خدایا شکرت😍بلاخره منم دارم مامان میشم الهی ک قسمت همه منتظرا من خودم خیلی منتظر موندم🥺
ببین در طول روز باید زیا  فعالیت کنی تا تخمدانهات فعال بشن ساعت ۱۰ هم خوابت میبه من اینطوری میک ...

بخدا فعالیتمم خوبه مثلا شما چیکار میکردی بگو منم بکتم خدا خیرت بده

ببین در طول روز باید زیا  فعالیت کنی تا تخمدانهات فعال بشن ساعت ۱۰ هم خوابت میبه من اینطوری میک ...

راسی شما نتیجه گرفتی باردار شدی؟؟

بخدا فعالیتمم خوبه مثلا شما چیکار میکردی بگو منم بکتم خدا خیرت بده

سیاهدانه با عسل بخوری حل هست ساعت ۱۲ میخوابیدم و ۶ بر پا ببین قرار نیس ک دقیق انجان بدی همین کمی اهمیت بدی کافیه من بعد ۳ ماه اصلاح باردار شوم ببین دوسین معجزه میکنه

سیاهدانه با عسل بخوری حل هست ساعت ۱۲ میخوابیدم و ۶ بر پا ببین قرار نیس ک دقیق انجان بدی همین کمی اهم ...

اره تو رژیمم هرروز سیاهدانه با عسل دارم و میخورم روی سع تا دمنوش میخورم اینو فولیک و کلی چیز دیگه.دوسین چیه قرصه؟

بعداز ظهرها نخواب شب عین جنازه میفتی میخوابی

صبح زودم بیدارشو یمدت این روالو بری تایم خوابت اوکی میشه

الله و اکبر_ الله و اکبر_ الله و اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲
بعداز ظهرها نخواب شب عین جنازه میفتی میخوابی صبح زودم بیدارشو یمدت این روالو بری تایم خوابت اوکی می ...

الان ده روز هس ک شرو کردم نتونستم تنظیمش کنم خیلی کلافم‌ خاهر🤕کلی خرج کردم برا اصلاح سبک دعا کن برام

الان ده روز هس ک شرو کردم نتونستم تنظیمش کنم خیلی کلافم‌ خاهر🤕کلی خرج کردم برا اصلاح سبک دعا کن برا ...

درست میشه زمان میبره فقط صبور باش شبا چراغ خاموشی بزن

الله و اکبر_ الله و اکبر_ الله و اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲
باردار نیستم ک اصلاح سبک گرفتم ک باردار بشم دیگه

آها.

ببین  شروع کن چای سبز بخور عالیه

چند وقته تواقدامی

و بمن بگو سیکل قاعدگیت چند روزس