2777
2789

من خودم تهرانم . میخواستم ببینم اونجا زمین ۱۲۰ متر چقدره ؟؟؟؟چون ما داریم . میخوام بدیم بساز و بفرس درست کنه . بساز بفروش خوب میشناسید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینجا ک نمیشه ب کسی اعتماد کرد

باید حضوری بری ببینی چ خبره

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم                       ایام ب کامتون سلامتی همراهتون  لبخند رو لباتون  حل بشه مشکلاتون   برسین ب ارزوهاتون  
تو شهرشه حالا شما ی قیمتی بده حدودی

البته من خوب نیشابور نیستم اطرافشم

ولی اگه رویه خیابونه و جایه خوبیه 500 یا600 اینا فی میخوره

برایه فرج امام زمان صلوات بفرستید🌘��🌍🌍🌍🌍🌍🌍��اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب
اره ۱ هفته دیگه با مامانم میرم . فقط میخواستم حدود قیمتو بدونم

رفتین نگین ما میریم اون خودش بسازه بعدا میایم

بگو خودمونم هستیم یه جارو اجاره میکنیم

با چندتا بنا صحبت کن و درموردشون تحقیق کن که کلاهبرداری نکنن

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم                       ایام ب کامتون سلامتی همراهتون  لبخند رو لباتون  حل بشه مشکلاتون   برسین ب ارزوهاتون  
البته من خوب نیشابور نیستم اطرافشم ولی اگه رویه خیابونه و جایه خوبیه 500 یا600 اینا فی میخوره

اطراف نیشابور چند میشه ؟؟؟۱۲۰ متره .. ولی من تا جای که میدونم برای ما نزدیک شهر اونجام پر خونس و اینا ‌ . بساز بفروش میشناسی 

اطراف نیشابور چند میشه ؟؟؟۱۲۰ متره .. ولی من تا جای که میدونم برای ما نزدیک شهر اونجام پر خونس و این ...

نه بساز بفروش نمیشناسم

دیگه از 150 تومان هست به بالا

برایه فرج امام زمان صلوات بفرستید🌘��🌍🌍🌍🌍🌍🌍��اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب