الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من خیلی ساب اعتقاد داشتم چند سال پیش اما خوب نمیدونم چرا الان اعتقادم از بین رفته قبلا استفاده مبکرد ...
منم چند روز گوش دادم به نظرم مسخره اومد ولی والله خیلیا میگن نتیجه دیدیم . الکی براش پول دادم و بی نتیجه موند. نمیدونم جرا سختم بود گوش بدم حدود سی دقیقه قبل از خواب شبم
یه نمونه همین چند وقت پیش ک تو ماشینم نشسته بودم یادم افتاد یکم خنده داره ولی میگمببین ما اوضاع مالیمون جوری نبود ک بتونیم ماشین بخریم اونم مثلاً مال خوده من باشه و با شوهرم مشترک نباشه بعد منم بشددددت عقده داشتم ک خودم ماشین خودمو داشته باشم و همه جا برم منی ک حتی جای کلاج و ترمز و گاز و نمیدونستم یروز نشسته بودم رو مبل تکی آهنگ زده بودم بعد یه سینی گرد برداشتم چشامو بستم و مدتها رفتم تو خیال اینکه توی ماشینم هستم و دارم آهنگ گوش میدم و رانندگی میکنم باورت نمیشه قششنگ احساسم واقعی بود انگار ک تو واقعیت همینه انقد خسیس خوبی داشتم بعد گذشت و چند ماه بعد شوهرم برای خودش ماشین خرید بعدها بمدت بخاطر کارش ک وانت لازم داشت دیگه ماشین قبلی رو نفروخت و دادش بمن منم اون قضیه کلا از یادم رفته بود تا اینکه چند روز پیش ک تو ماشینم رانندگی میکردم و آهنگ گوش میدادم دقیقا همون لحظه یادم اومد بخداااا شوکه شده بودم باور کن خیلی خیلی زیاد این قانون واقعی هستش