2777
2789
عنوان

گربه ها میتونن خواب ببینن

69 بازدید | 5 پست

تو چند تا مقاله خونده بودم گربه ها می تونن خواب ببینن و وقتی خواب می بینن یه علائم خاصی داره 

(مثلا دمشونو سفت میکنن یا دستشون شروع می کنه به حرکت یا پلکشون رو فشار میدن) 

گربه ی منم همین کارا رو داره می کنه ، خوابش عمیقه ولی با یه حالت خیلی عصبی داره دمشو تند تند تکون میده

به نظرتون الان داره چه خوابی می بینه ؟ ذهنم مشغول شده   نکنه خواب بدی می بینه ؟

لطفا این تاپیک رو مطالعه کنین  👉🏻 *امضام خونده شه* من ۱۴-۱۵ سالمه .. قبل از اینکه بپرسین «با این سنت تو سایت چیکار میکنی» پیشنهاد میکنم تاپیک بالا رو بخونینمن هنوز همون ENFP شیطون و خجالتیم :))  آدما میان و میرن ... ولی دنیا باقی می مونه :)  این چیزیه که اهمیت داره .. خودت باش دختر .. هیچکس از «دیگران» بودن به جایی نرسیده :)!
اره منم گربه دارم بنظرم خواب میبینن 

اخییی نژادش چیه چند وقتشه ؟ 

به نظرت خواب بدی داره می بینه ؟ واکنش بدنش خیلی غیر عادیه ، عصبیه انگار 

لطفا این تاپیک رو مطالعه کنین  👉🏻 *امضام خونده شه* من ۱۴-۱۵ سالمه .. قبل از اینکه بپرسین «با این سنت تو سایت چیکار میکنی» پیشنهاد میکنم تاپیک بالا رو بخونینمن هنوز همون ENFP شیطون و خجالتیم :))  آدما میان و میرن ... ولی دنیا باقی می مونه :)  این چیزیه که اهمیت داره .. خودت باش دختر .. هیچکس از «دیگران» بودن به جایی نرسیده :)!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخییی نژادش چیه چند وقتشه ؟  به نظرت خواب بدی داره می بینه ؟ واکنش بدنش خیلی غیر عادیه ، عصبیه ...

چنتااا دارم کوچیک و بزرگ😂دوتاشون وارد سه ماه میشن بقیه بزرگن بالای یک سالشونه..نژاد دی اس اچ .

احتمالا خواب بد میبینه اروم سرشو ناز کن که یهویی از خواب نپره و بترسه ..

میخوابونم دهنتااا🗿🤛🔪
چنتااا دارم کوچیک و بزرگ😂دوتاشون وارد سه ماه میشن بقیه بزرگن بالای یک سالشونه..نژاد دی اس اچ . احت ...

وای دی اس اچا خیلی باهوشنن از همه نژادا هم یه رگ توشون هست 😂

گربه ی من اسکاتیش فولده ، یک سال و دو ماهشه