2777
2789
عنوان

بچه ها میدونید معنی این شعر چی میشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3223 بازدید | 465 پست
نفیسه جون شما تعبیر خواب بلدی؟

تاحدودی بلدم عزیزم

تا یه لباس رنگی نپوشی نمیفهمی که مشکی زیادم بهت نمیاد! تا کارما زنگ خونَتو نزنه به خودت نمیای! تا قلبت نشکنه مغزت کار نمیکنه! تا عاشق شکلات نباشی نمیفهمی که رژیم سخته! تا از دستت نره ارزشش رو نمیفهمی! تا دوستاتو نشناسی دو دستی به خانوادت نمیچسبی! ما آدمای نرسیدن یا نفهمیدن و درک نکردن نیستیم! فقط مشکل اینه که دیر به خودمون میایم. مهم نیست چند سالته؛ اگه اینارو درک کردی تو این زندِگیو بُردی.میشه واسه ارامش دلم یدونه صلوات بفرستین🥺❤                                    من هنوزم سر اسمت قسم میخورم اما تو اسمم یادت نیس!🙂

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام عزیزم خوبی بنظرت کی شاغل میشم ؟

یا تا اخر امسال یا اوایل سال بعد

تا یه لباس رنگی نپوشی نمیفهمی که مشکی زیادم بهت نمیاد! تا کارما زنگ خونَتو نزنه به خودت نمیای! تا قلبت نشکنه مغزت کار نمیکنه! تا عاشق شکلات نباشی نمیفهمی که رژیم سخته! تا از دستت نره ارزشش رو نمیفهمی! تا دوستاتو نشناسی دو دستی به خانوادت نمیچسبی! ما آدمای نرسیدن یا نفهمیدن و درک نکردن نیستیم! فقط مشکل اینه که دیر به خودمون میایم. مهم نیست چند سالته؛ اگه اینارو درک کردی تو این زندِگیو بُردی.میشه واسه ارامش دلم یدونه صلوات بفرستین🥺❤                                    من هنوزم سر اسمت قسم میخورم اما تو اسمم یادت نیس!🙂
اسم اون آدم ظالم اصلی وحید بود. البته انقدر رفتارش زشت بود که خودم حس میکنم یه چندتا بدخواه دیگه هم ...

@نفیسه،h76  

نفیسه جان، اون ظالمی که بهم خیانت کرد اسمش وحید بود. حست چیه؟ شادی و خوشبختی میبینی تو رابطه و نامزدی که با خیانت شکل گرفته؟ قبلا گفتی زمستون تقاص پس میدن، میتونی حس کنی چه تقاصی پس میدن؟ زودتر هم تقاص زبون درازی و وقاحتشون رو پس میدن؟ 

خداروشکر میکنم که اسیر اون ادم خائن و وحشی نشدم ولی دلم رو خیلی شکست. به حق امام حسین جواب پس بده و خدا ادبش کنه. من واقعا مظلوم واقع شدم این وسط. امیدوارم خدا دل شکسته منم زود شاد کنه

@نفیسه،h76     نفیسه جان، اون ظالمی که بهم خیانت کرد اسمش وحید بود. حست چیه؟ شادی و خ ...

ببین عزیزم به دور از حس بهت میگم 

صدرصد خدا جوابشونو میده صددصد 

کارما میزنه به کمرشون شک نکن 

زمین گرده ی روزی میرسه خیلییی زود مطمئنم دلت شاد میشه زندگیت عالی میشه که همونا حسرت زندگیتو میخورن اینا با تمام وجودم برات حسش کردم 

ببین عزیزم به دور از حس بهت میگم  صدرصد خدا جوابشونو میده صددصد  کارما میزنه به کمرشون ش ...

مرررسی عزیزم. واقعا حسابی به کارما اعتقاد دادم. همیشه سعی میکنم حداقل حق الناس گردنم نباشه و دل کسی رو نشکنم. نمفهمم بعضیا چه طور انقدر وقیحانه میزنن زیر حرفاشون، دروغ میگن و خیانت میکنن. خدا خودش شاهد بر اعمالمون هست. امیدوارم زود تقاص بدن و دل منم شاد بشه. ممنون😘

مرررسی عزیزم. واقعا حسابی به کارما اعتقاد دادم. همیشه سعی میکنم حداقل حق الناس گردنم نباشه و دل کسی ...

صدرصد همینه بهترین ها درانتظارته

یعنی فکرشو هم نمی‌کردیم این دنیا انقد عزاب بکشیم یه جور میخواد نارضایتیشو از دنیا برسونه

"گیرم واسه حرفی که زدی عذر خواهی کردی" با ذاتی که آشکار شده چه میکنی؟! 🌈یه فنجون چای تازه دم ☕و یه برش کیک 🍰 و موزیک تو سبک مورد علاقم و یه خلوت با خودم به دنیااا دنیا نمی‌فروشم 🥰🥰 یاد بگیرید واسه دل خودتون زندگی کنید نه واسه حرف مردم 💃💃💃گور بابای هرچی حرف مفت🌈🌈 دوستان معذرت ولی درخواست دوستی قبول نمیکنم. کلا تو دنیای واقعی هم دوستی ندارم چه برسه به  مجازی 😉 

نفیسه جان بهم بگو فدات شم کی باردار میشم، پسر میشه  دوماه اقدامم نمیگیره عمل تیروئید کردم  ...

زمانشو خیلی زود حس کردم پسرم میشه

عزیزم میشه راجب به آینده من هرچی حس می کنی بگی؟؟اینکه چند سالگی ازدواج میکنم به شغل دلخواهم میرسم با فرد مناسب و ثروتمند ازدواج میکنم؟؟؟و کلا هرچی به ذهنت رسید ممنون میشم جواب بدی❤️

🌙✨️