2777
2789
عنوان

ارتودنسی و بلیچینگ

857 بازدید | 35 پست

من دندونام ارتودنسیه مسواکم میزنم مرتب ولی از وقتی ارتودنسی کردم زرد شده جرم گرفته الان سفید کننده بزنم؟ تا حالا استفاده نکردم بعدشم بلیچینگ کنم؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم میخوام دندونامو ارتودنسی کنم، خوشحال میشم تجربه ای اگه دارین بگین

من ۵ ماهه انجام دادم ماه اول سختم بود چون عادت نداشتم صحبت کردنمم یکم بد شده بود ولی الان عادیه برام فقط باید مرتب مسواک بزنی .غذای سفت و چسبنده هم نخوری

خب منم ب دکترم بگم ببینم چی میگ سفید کننده استفاده نمیکنید؟

نه من خمیر دندون مخصوص دندونهای حساس گرفتم‌چون دندونام بشدت توی سرد و گرم شدن درد میگیره 

اگر بلیچ کنی مینای دندون حساس میشه و مشکلات داره...

من فقط چند ماه یبار جوش شیرین‌میزنم دندونامو تا تمیز شه

منم میخوام دندونامو ارتودنسی کنم، خوشحال میشم تجربه ای اگه دارین بگین

نظر شخصیمه اگر چندتا دندون حلوته بنطرم بجای این‌مکافات برو یکراست کامپوزیت کن چون من فاصله دندونهام زیاد بود دکتر گفت من اگر اینهارو نزدیک بهم کنم دندونات میرن داخل وبعد از ارتو دوتاشو باید کامپوزیت کنی😐 هم هزینه ارتو کردم هم باید کامموزیت کنم🤦🏻‍♀️

نه من خمیر دندون مخصوص دندونهای حساس گرفتم‌چون دندونام بشدت توی سرد و گرم شدن درد میگیره  اگر ...

جوش شیرین ک میگن خوب نیس. بلیچ هم ک بده دکتر پس میخواد چکار کنه براتون گف سفید میکنم

نظر شخصیمه اگر چندتا دندون حلوته بنطرم بجای این‌مکافات برو یکراست کامپوزیت کن چون من فاصله دندونهام ...

منم میخواستم کامپوزیت یا لمینت کنم مامانم نزاشت گف حیف دندوناته هر کاری هم کنی ب قشنگی لمینت و کامپوزیت نمیشه

جوش شیرین ک میگن خوب نیس. بلیچ هم ک بده دکتر پس میخواد چکار کنه براتون گف سفید میکنم

روشو و قسمت زردشو فکر کنم‌با فرز میتراشه

دیدی وقتی یکی از براکتها میکنه چکار میکنه؟ دقیقا همون کار رو برای همشون انجام‌میده