2777
2789
عنوان

توروخدا بیایین کمکککککک

129 بازدید | 26 پست

بچه ها من همش حس بدی دارم اصلا حالو هوام یجور رو کارا و درسام تمرکز ندارم فکر یه پسری افتاده تو سرم ک میدونم برا من خیلی انتخاب بدیه با همه نکات کنفی ک داره باز ازش خوشم میاد و حس خاصی بهش دارم میدونم خوشکل نیس زیاد میدونم خوش هیکل نیس پول دار نیس خانوادش اذیتم میکنن خانوادم نمیزاره ولی ناخودآگاه فکرم میره سمتش شبا تو خوابم چن باری دیدم ۲۰روز دیگ کنکور دارم انقدر فکرم و حالم بهم ریخته نمیتونم جمع بندی درس جلو ببرم کسی میدونه چیکار کنم دارم دیوونه میشم

😐😐😐😐 به فکر مادر و پدرت باش اون هستن که تا آخر باهات هستن اگر کنکور هم خراب کنی بازهم دوستت دارن در هر شرایطی باهات هستن ولی اون پسر در هر شرایطی باهات هست 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😐😐😐😐 به فکر مادر و پدرت باش اون هستن که تا آخر باهات هستن اگر کنکور هم خراب کنی بازهم دوستت دارن ...

اخه جالبه باهامون دشمنی هم دارن اونا😭

نمیدونم چرا فکرم میره سمتش بخدا هب میام خودمو جمع کنم نمیشه

اره شاید ار اینم باشه 😢 نمیدونم چیکار کنم یکم صبرم بره بالا فقط ۲۰روز😭

بهش فکر نکن هر چی تا حالا خوندی هم خوبه بعدشم کنکور الان بیشتر به هوش و سرعت عمله یعنی باد بتونی برای اون سوال کوتاهترین راه حل ممکن رو بدست بیاری یعنی زیاد روی فرمول و اینچیزا حساب نکن مطمئن باش عزیزم تو عاشق اون پسر نیستی فقط وسواس فکری گرفتی یعنی ذهنت میخواد یجورایی خودشو از این حجم استرس رها کنه

بهش فکر نکن هر چی تا حالا خوندی هم خوبه بعدشم کنکور الان بیشتر به هوش و سرعت عمله یعنی باد بتونی برا ...

اراههای خودمم حس میکنم چون فک کنم یه عاشق بدی های یه نفرو نبینه ولی من میدونم بدترین انتخاب برام ولی باز با فکرش حالم بهتر میشه😓