2777
2789

چرا این طوری شدم ؟! بخدا تا یکی دو سال پیش مشکلی نداشتم ها 

(البته مامانم میگه کلا از وقتی راه افتادی پله رو ترجیح می دادی) 

الان اگه برم تو یه آسانسور (به جز اسانسور های بازار ها که شیشه ای ان) حمله ی عصبی بهم دست میده 

الانم مجبور شدم تا شهریور ماه ، برم یه جایی که طبقه ی سومه ، بعد ۴۸ تا پله ی بلند و شیب تند داره تا طبقه سوم

آسانسورش هم الان میگم چجوریه 

لطفا این تاپیک رو مطالعه کنین  👉🏻 *امضام خونده شه* من ۱۴-۱۵ سالمه .. قبل از اینکه بپرسین «با این سنت تو سایت چیکار میکنی» پیشنهاد میکنم تاپیک بالا رو بخونینمن هنوز همون ENFP شیطون و خجالتیم :))  آدما میان و میرن ... ولی دنیا باقی می مونه :)  این چیزیه که اهمیت داره .. خودت باش دختر .. هیچکس از «دیگران» بودن به جایی نرسیده :)!

۱-خیلی کوچیکه (در حدی که سه تا ادم بزرگ به زور توش جا میشن)

۲-خییلی تاریکه (نورش کمه ، دیواره هاشم یه قهوه ای مات با خاکستری تیره ست 

۳-موقع حرکت به شدت تکون تکون می خوره 

۴-خیلی کند حرکت می کنه (به مورد ۳،۴،۵ با هم توجه کنین)

۵-موقع حرکت ، صداهای وحشتناکی میده ، یه صداهایی میده انگار داره همینجوری که بالا میره سابیده میشه به دیوار

(خِررررررررخرخرخخرخرخرررر ، دَلَنگگگ ، تااقققق)

۶-صدای قِرقِره هاش و تسمه هاش و موتورشم کاملا از بالا میاد 

۷-قدیمی و کهنه به نظر میاد 

۸-آهنگ هم نداره

لطفا این تاپیک رو مطالعه کنین  👉🏻 *امضام خونده شه* من ۱۴-۱۵ سالمه .. قبل از اینکه بپرسین «با این سنت تو سایت چیکار میکنی» پیشنهاد میکنم تاپیک بالا رو بخونینمن هنوز همون ENFP شیطون و خجالتیم :))  آدما میان و میرن ... ولی دنیا باقی می مونه :)  این چیزیه که اهمیت داره .. خودت باش دختر .. هیچکس از «دیگران» بودن به جایی نرسیده :)!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۱-خیلی کوچیکه (در حدی که سه تا ادم بزرگ به زور توش جا میشن) ۲-خییلی تاریکه (نورش کمه ، دیواره ها ...

دقیقاااااااا منم اینجوری ام 

متاسفانه مسخره ام میکنن 

دست خودم نیست 

درکت میکنم 

منم عین شمام وحشت دارم 

خوم کرمانشانی فارسی نیه زاااااااانم....🥰

یک عدد عشق آسانسور هستم ولی من از پله برقی میترسم مخصوصا پایین اومدن حس می کنم الانه که بیوفتم

دلم میخواد بهشون بگم ناراحت نباشید مهم نیست آدمای فیک بهتون چی میگن به این فکر کنید که ما همیشه حمایتتون می کنیم مهم نیست بقیه چی بگن در چه شرایطی باشید ما همیشه پشتتون هستیم پس لطفا خوب غذا بخورید و خوب بخوابید و خوشحال باشید چون لبخند شما باعث قهقه ما میشه... گاهی شرایط باعث میشه نخوام زندگی کنم از قیافه خودم بدم بیاد از اینکه چنین زندگی دارم متنفر بشم ولی بدون من بخاطر دیدن تو هم که هست زنده میمونم. بیاید با هم همچون دیوانه ها زندگی کنیم🎭🪐🫂🦋🐈🖤🐭😺🌥⛅ با افتخار یک کیپاپر و کیدرامرم 💜🍜

۱-خیلی کوچیکه (در حدی که سه تا ادم بزرگ به زور توش جا میشن) ۲-خییلی تاریکه (نورش کمه ، دیواره ها ...

اون وقت من با این فوبیایی که دارم باید سوار همچین آشغالی هم بشم !!! کمککککککک!!! 

(وقتی میرم تو آسانسور عادی ، حالت هایی شبیه پنیک اتک دارم ، چه برسه به این یکی)

منم همینجوریم همیشه پله رو ترجیح میدم

وای من دیشب یاد آسانسوره افتادم ، حسم اون لحظه قشنگ شبیه حمله قلبی بود 

فکر کن ! نصفه شب ! بعد هی دل و رودم و گلوم مچاله می شد ! 

میخوام با مامانم راجع به فوبیام صحبت کنم ولی میترسم مسخره کنه بگه برو بابا 

واقعا نمیخوام دوباره پامو بذارم اونجا

یک عدد عشق آسانسور هستم ولی من از پله برقی میترسم مخصوصا پایین اومدن حس می کنم الانه که بیوفتم

تو منی یا من توام.....من خیلی خجالت میکشم....همیشه دخترم و شوهرم بت پله برقی من با معمولي....دخترم ۴سالشع عشق پله برقی