2777
2789

جاریمه خبر ندارم چقدر می گیره

ولی خودش همه جا می گه دکتر متخصص بیهوشی ام 

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جاریمه خبر ندارم چقدر می گیره ولی خودش همه جا می گه دکتر متخصص بیهوشی ام 

خواهر شوهر منم هوشبری خونده مادر شوهرم میگه دکتررررره دکتر

به خودت و زیباییت اهمیت بده وگرنه لابه لای زندگی از بین میری و هیچکس نمیفهمه ..............
شایدم راست میگه اخه از پزشکی هم میشه تخصصشو گرفت وضعش اوکیه؟

ن بابا😂😂

پزشکی کجا بود

هوشبری خونده

یه کلینیک خصوصی میره که جراحی زیباییه

فک کنم بین 12 تا 15 می گیره

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
چمیدونم     اهان مرسی عزیزم؛شیفت شب نداره درسته؟

نه چون کلینیکه فقط صبح تا عصره

بستری شب نداره

عالیییی بود اره دیدم چجوری پز میدن

من مهندسی خوندم اونوقت همش میگن خانواده تو میگن مهندسی مهنددددس گفتم خب اره دروغ ک ندارم

به خودت و زیباییت اهمیت بده وگرنه لابه لای زندگی از بین میری و هیچکس نمیفهمه ..............