2777
2789
عنوان

اونایی که تو خونه گربه دارن بیان

110 بازدید | 8 پست

دخترم یه گربه میخواد مشکلات نگهداری تو آپارتمان چیه ببینم از پسش برمیام یا نه گربه تقریبا یه ماهه است

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله

وای خونه پر مو میشه وسایل تزیینی ها داغون میشه مبل ها جای چنگش میمونه اصلا خوب نیس

پسرم دردونه من💜سعی میکنم تاجایی که میدونم کمک کنم به همه 😍 ..میشه لطفابرای ظهوراقا یدونه صلوات بفرستی ؟؟؟ممنون عزیزم🤲🥰🥰

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگردخترت دوست داری نکن این کار

کلی بیماری هست 

همسایه ماپرستاراتاق عمل هستن 

چقدرمریض میارن برای عمل ازحیوان خانگیشون بیماری گرفتن 

دردرازمدت نشون میده

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود

آشنا مون داره همش شکایتش اینه که موهاش میریزه

۹۹/۹۹ درصد کامنت های بنده طنزه،خوشت نمیاد انگشتتو بذار پایین صفحه گوشی و بکشش بالا ..‌.😇

موهاش میریزه.بزرگ تر که بشه خرابکاری هم میکنه تو خونه.مثلا چنگ میندازه به مبل و پرده .بستگی به نژادش هم داره.ولی کلا حیوون خونگی ب دردسریه.خیلی مستقله.فقط باید  آب و غذا بذاری براش و خاکش رو تمیز کنی.چند ماه یکبار هم ببریش دکتر.مث سگ نیست که نیاز باشه باهاش بازی کنی یا تخلیه انرژی بشه یا افسردگی بگیره.کلا اگر امکان نگه دار تو خونه رو داری بد نیست.بچه ت مسیولیت پذیر بار میاد

موهاش میریزه 

همش جایی رو چنگ میزنه عملا همه چیت خراب میشه 

لج کنه رو سرتون جیش میکنه

هر روز باید خاکش رو ک پی پی کرده عوض کنی

غذای خشک دوست داره ب برجی ۲ ۳ تومنم میرسه

اگه گوشتی چیزی میدی نباید ادویه داشته باشه گوارشش بهم میریزه

موهاش احتمالش هست بره رو معده رودتون

دیگه بازم بگم که نخری😄

گربه اصلا خوب نیست ما یه فامیل داشتیم دختر بچه بود صورتش هی لک های عجیب میزد انقدر بردنش دکتر آخر مشخص شدموی گربه وارد بدنش شده بیماری گرفته......تو آپارتمان هم نبر اگه همسایه هات اذیت بشن حق الناسه...بالاخره صدا داره بوی بد داره 🤢یا شاید کسی بترسه....

به دخترت توضیح بده گربه خوب نیست واسه خونه بهتره بیرون باشه 

به جاش براش یه طوطی بخر که هم تمیزه هم میتونه حرف بزنه و کلی چیز یادش بدی

💕هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن ,او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی...💕

گربه که وحشتناک موهاش میریزه کل زندگیت میشه مو. غیرقابل تحمله من دوستم داره خیلی اذیت میشه

༺ هرچه تبر زدی مرا زخم نشد ترانه شد ༻ چیزی در گوشِ قاصدک ها گفته ام ؛ از آرزو فراتر ..!