2777
2789
عنوان

بعد دبیرستان

185 بازدید | 7 پست

سلام 

من آدم وابسته ای نیستم رفیقی معمولا نداشتم و اینکه شده بعد دبیرستان شده هم کلاسی هاتونو ببینین 

من خدایی دلم واسه این کله پوکا تنگ میشه فردا آخرین روزیه اینارو میبینم

کیا مسه من تو خودشونن که فردا آخرین روزه که دوستاشونو میبینن

❌خانوما درخواست دوستی ندن❌

دبیرستانم تو کرونا بود

حالم از تمام دوستای راهنمایی و دبیرستانم بهم میخوره

یه مشت اشغال بودن که باعث شدن کلی بلا سرم بیاد، اعتماد به نفسم داغون بشه، استرس و اضطرابم شدید تر بشه، دوباره رو بیارم به دوستای خیالیم که اثار مخربشو الان دارم میبینم و و  و و

اره اگ پابه باشید چرا ک ن

میتونید باهم برید بیرون

حای اگ تا الان خیلی هم اهل بیرون رفتن نبوده باشی ازینجا ب بعد برات روال تر میشه

پشت هر آدمی یه داستانه   و    پشت هر داستانی یه آدم...🌱ساده عبور نکن از دنیایی که فقط یکبار تجربه اش میکنی🍃🧡

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره اگ پابه باشید چرا ک ن میتونید باهم برید بیرون حای اگ تا الان خیلی هم اهل بیرون رفتن نبوده باشی ...

اینا همشون دران از اینجا میرن

حتما شماره هاشونو داشته باش تو فضای مجازی همو دنبال کنید من الان ازدواج کردم بچه دارم با ۴ تا از دوستای دبیرستانی دو سال آخرم رفت وآمد دارم اونا هم ازدواج کردن .

خیلی خوبه . کاش از دوستای راهنمایی هم برا خودم نگه میداشتم 😶😶😶😶 عقلم نکشید هییییییییییی

پوشاک شیک ارزان ارسال رایگان     برای فروش نیاز ب حمایت دارم کاملا معتبر❌                          https://rubika.ir/poshakshik20kasraeii          ✅روبیکا              کافیه دستتو بزاری رو لینک نگه داری آبی شد بازکردن بزنی         باسلام دارم  ❌     اینستا هم دارم
حتما شماره هاشونو داشته باش تو فضای مجازی همو دنبال کنید من الان ازدواج کردم بچه دارم با ۴ تا از دوس ...

متاسفانه همشون دارن از این شهر میرن

اینا همشون دران از اینجا میرن

خب شماره های همو داشته باشید باهم در ارتباط باشید هم تماس هم ی گروه بزنید هرچند وقت یکبارم شرایطش جورمیشه ک جمع بشید

پشت هر آدمی یه داستانه   و    پشت هر داستانی یه آدم...🌱ساده عبور نکن از دنیایی که فقط یکبار تجربه اش میکنی🍃🧡