2777
2789
عنوان

شده خریت کنید من خود خر هستم

204 بازدید | 14 پست

شوهرم اومد یک شرکت بازرگانی زد گفت برای ثبت شرکت لازم دو نفر عضو هیت مدیره داشته باشه 

تو هم بیا امضا بزن که شرکت ثبت کنیم

بعد طبق حرف اون من یک سهم از ۹۹ سهم شرکت دارم و این هم دسته چک برای شرکت گرفته و چک هاش برگشت خورده 

متواری شده

و ازش شکایت شده

میخوام بدونم پای من هم گیره یا نه

خودش که میگه نه

من ببشعور هم اطلاعات حقوقی ام صفر و بهش اعتماد کردم 

شما چیزی میدونید

یا اینکه سایتی میشناسید که یک وکیل بتونه راهنمایی ام کنه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فکر کنم بله شمام پات گیره 

مامانم وکیله الان نیست خونه اومد یادم بود ازش میپرسم برات

لطفا آقایون درخواست دوستی ندید من تو این سایت چه کار با شما دارم آخه کی تو سایت کسی رو ندیده نشناخته دوستی می‌کنه 😑🌹لطفاً برای ظهور آقا امام زمان و شفا بیماران صلواتی بفرستید 🤲 💕  اللهم عجل لولیک فرج به حق زینب کبری،،  هر آنکه جانب اهل خدا نگه دارد 🌙 🌨️                    خداش در همه حال از بلا نگه دارد🤲💓🌱
فکر کنم بله شمام پات گیره  مامانم وکیله الان نیست خونه اومد یادم بود ازش میپرسم برات

من از شوهرم پرسیدم

و اون بهم گفت اساس نامه شرکت برو مطالعه کن پای تو گیر نیست

ولی الان تو شرایطی ام که جز خدا حرف کس دیگه ای باور ندارم

حق امضای شرکت با مدیر عامل  نوع حقوقی فراموش کردم باید اساس نامه رو بخونم

مسئولیت با کسیه که حق امضا داره و اینکه نوع شرکت خیلی مهمه

مثلا تضامنی باشه همه مسئولید

برای رسیدن به شغل و درآمد دلخواهم و سر و سامون گرفتن زندگیم و شفای پسرم ممنون میشم یه صلوات بفرستین. ان شاء الله لبتون خندون و دلتون شاد باشه