2777
2789
عنوان

دندون درد دارم شوهرم ازم... خواست بحثمون شد..

| مشاهده متن کامل بحث + 4025 بازدید | 101 پست
عزیزم بحث من سر انسان و حیوان بودن نیست دارم راهنماییش میکنم اینکارشون اشتباهه.

شاید واقعا اون خانم مشکلی داره بعضی از خانم ها استراحت مطلق هستن جفت پایین 

یا مثلاً زن عموم ۴ ماه خیلی بد ویار داشت حتی بیسکویت که میخورد بالا می آورد 

تو این شرایط نمیشه رابطه برقرار کرد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آهان خب تو همسرتو بیدار کن🤭 چرا اون تورو بیدار کنه،؟ ۱۲ بیدارش کن

دعوامون شد همینو میگفت، آشتی کردیم میخوام همینکارو کنم ببینم واقعا حوصله داره یا مثله من بداخلاق میشه.😂

مهربان بسیار دیدم...هیچکس مادر نبود...               پسرم عاشقتم، عاشقی و دوست داشتن و با وجود تو یاد گرفتم...❤                                                        مرا از دور تماشا کن.... من از نزدیک غمگینم...              
با ای وضعی ک شما متاهلا دارین مجرد بمونم بهتره ن؟ هرچند ک میگن کسی نگرفتش ولی بازم بهتر این وضعه

والا من خودم تو واقعیت نمیبینم همچین چیزی.

مردای اطرافم بهترینهارو برا زناشون میخوان 

همه مثل هم نیستن

الان یه عده مثلاً روشن فکر میان میگن مرد وظیفه نداره خرج زن رو بده وااای چرا خودت شاغل نیستی چطور دس ...

جمله اول و دوم با هم تناقض داره اول که وظیفه مرد هست که خرج بده دوم اگه شاغل باشه نیازی نیست دستش جلو کسی دراز باشه ...و نهایتا در هر صورت استقلال مالی از وابستگی مالی بهتره ...ربطی به روشنفکری نداره 

دیشب سر این موضوع بحثمون شد اسی منم زیاد حالم خوب نبود، بهرحال ادم باید یکم ازون بابت شارژ باشه بتونه قبول کنه که اصلا حسشو نداشتم حتی یه درصد ، برگشت بهم گفت دوتا بشقاب برنج خوردی بیحال نبودی میخوای ... بیحالی؟؟  من دیشب واسه اولین بار چن تا قاشق غذاخوری اضافه بعد اینکه بشقابم خالی شد، برنج کشیدم واسه خودم احساس میکردم معدم پر نشده ،فهمیدم این بدبخت کلا سرش تو بشقاب منه ببینم چقدر میخورم 😢 

گاه باید رویید                                                                                       از پس ان باران...                                                                                     گاه باید خندید ...                                                                                 بر غمی بی پایان....🦋

شوخی میکنی دیگه  چرا من باور نمیکنم من ده ساله ازدواج کردم تا خودم اجازه ندم شوهرم نمیاد الان ...

حتما با این جذبه شوهرت ازت می‌ترسه وگرنه مگه میشه بعد سه ماه هیچی نگه اصلا تحمل هم کنه بازم مردی که تو فشار باشه بداخلاق میشه طبیعی واقعا 

حتما با این جذبه شوهرت ازت می‌ترسه وگرنه مگه میشه بعد سه ماه هیچی نگه اصلا تحمل هم کنه بازم مردی که ...

من بخاطر ویار در طول روز اخلاقم تند میشه اما اون نه

همیشه میگم خداروشکر بابت داشتنش 

خدایا مراقب عزیزانم باش❤