2777
2789
عنوان

دندون درد دارم شوهرم ازم... خواست بحثمون شد..

| مشاهده متن کامل بحث + 4025 بازدید | 101 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بر همینه میگن مردا عقلشون تو کمرشونه، میدونم حالت خوب نبوده ولی خب تو شوهرت میشناسی کاش بهش... تموم میشد میرفت 

من زیاد میبخشم اما اعتماد فقط یبار میکنم... پس حواست باشه اعتمادم از دس ندی 

قبل نی‌نی‌سایت اصلا فکر نمیکردم هنچین ادمای نفهمی واقعی باشن!!!!  والا شوهر بنده خدا من شده میاد منو میبوسه تحریکم میشه منم میبوسمش ولی میگم الان نمیخوام میگه باشه عزیزم هروقت تو خواستی و میخوابیم. کلا تا من نخوام اذیتم نمیکنه از اونور اگه زیادم بخوام با خوشحالی همکاری میکنه مثلا تو پی ام اس و قبل مریود شاید نزدیک ده روز نخوام و تو تایم تخمک ریزیم مثلا دوبار بخوام و همیشه میگه دوس دارم همیشه لذت ببری دوس نداریم رابطه ای داشته باشیم که فقط خودم ارضا شم.

چه آدم بی درکی ، خدایی نگین مردا همشون همینن چون واقعا نیستن خیلیاشونم انسانن به خاطر یه نیاز این وحشی بازارو درنمیارن،  مادر خودم یه چند سالی مریض بودن بابا مثل پروانه دورش می‌گشت، تا مریضیش خوب شد . 

من امیدم بخداست ، بعد خدا هم بخداست  

منم دیشب تا الان قهرم.دیشب آخر شب براش دمنوش درست کردم یادم رفت زیرگاز رو خاموش کردم و به فنا رفت بهم گفت یا کاری رو نکن یا درست انجامش بده هرچی بهش گفت بابا فراموش کردم و باورش نشد آخرش از رو عصبانیت گفتم غلط کردم گوه خوردم خوبه برگشت گفت آره خوبه که حداقل فهمیدی.دیشب هرچی بوسم کرد بهش محل نذاشتم دلم پر بود ازش

میگفتی وظیفه تو هم دکتر بردنه تا تو کفن هم باید خرجمو بدی  اول وظیفتو انجام بده بعد

الان یه عده مثلاً روشن فکر میان میگن مرد وظیفه نداره خرج زن رو بده وااای چرا خودت شاغل نیستی چطور دستت جلوی شوهر درازه😏 

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊