2777
2789

پسرایی ک بلدن مخ بزنن  یعنی این کاره ان و لاشی

پسر خوب پسریه ک بلد نیس اصلا مخ بزنه و ارتباط بگیره با دخترا

ولی خب چون بلد نیست نمیشه

در نتیجه ما ک دنبال پسر خوبیم و پسر لاشی نمیخوایم سینگل میمونیم

ب نظرتون راهکار چیه

Me:(یه دانشجو ک داره میره ارشد)

برای جوش و لک هر درمانی میدونین بهم بگین اسیر شدم ۴ساله دارم درمان میکنم (خدا🙏🤍)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون مخ زنیم میشیم لاشی 

وقتیم بلد نیستیم که بزنیم و طرف میپره میگن چ خوبه این پسر

اَلسَّلامُ عَلَیکُم یَا اَولِیاءَ اللهِ وَ اَحِبّائَهُ ، اَلسَّلامُ عَلَیکُم یَا اَصفِیَآءَ اللهِ وَ اَوِدّآئَهُ ، اَلسَلامُ عَلَیکُم یا اَنصَارَ دینِ اللهِ ، اَلسَلامُ عَلَیکُم یا اَنصارَ رَسُولِ اللهِ ، اَلسَلامُ عَلَیکُم یا اَنصارَ اَمیرِالمُومِنینَ ، اَلسَّلامُ عَلَیکُم یا اَنصارَ فاطِمَةَ سَیِّدَةِ نِسآءِ العالَمینَ ، اَلسَّلامُ عَلَیکُم یا اَنصارَ اَبیمُحَمَّدٍ الحَسَنِ بنِ عَلِیٍّ الوَلِیِّ النّاصِحِ ، اَلسَّلامُ عَلَیکُم یا اَنصارَ اَبیعَبدِ اللهِ ، بِاَبی اَنتُم وَ اُمّی طِبتُم ، وَ طابَتِ الاَرضُ الَّتی فیها دُفِنتُم ، وَفُزتُم فَوزًا عَظیمًا ، فَیا لَیتَنی کُنتُ مَعَکُم فَاَفُوزَمَعَکُم                
چون مخ زنیم میشیم لاشی  وقتیم بلد نیستیم که بزنیم و طرف میپره میگن چ خوبه این پسر

دقیقا  باگ داره  

برای جوش و لک هر درمانی میدونین بهم بگین اسیر شدم ۴ساله دارم درمان میکنم (خدا🙏🤍)

ارتباط گرفتن با مخ زدن فرق می‌کنه 

ولی هروقت تو رابطه دیدی وایییییییییییییی چقدر جنتلمن چقدر همه چی رو بدون اینکه بگم می‌دونه حتی از روزهای اول معنی کلمات موقع قهر رم‌هم دونست بدون قبل شما با خیلی ها بوده

🕊️چشم از پنجره بردار منجی در آینه است🍃🌻
دقیقا  باگ داره  

بعد میگن سن ازدواج رفته بالا 

اَلسَّلامُ عَلَیکُم یَا اَولِیاءَ اللهِ وَ اَحِبّائَهُ ، اَلسَّلامُ عَلَیکُم یَا اَصفِیَآءَ اللهِ وَ اَوِدّآئَهُ ، اَلسَلامُ عَلَیکُم یا اَنصَارَ دینِ اللهِ ، اَلسَلامُ عَلَیکُم یا اَنصارَ رَسُولِ اللهِ ، اَلسَلامُ عَلَیکُم یا اَنصارَ اَمیرِالمُومِنینَ ، اَلسَّلامُ عَلَیکُم یا اَنصارَ فاطِمَةَ سَیِّدَةِ نِسآءِ العالَمینَ ، اَلسَّلامُ عَلَیکُم یا اَنصارَ اَبیمُحَمَّدٍ الحَسَنِ بنِ عَلِیٍّ الوَلِیِّ النّاصِحِ ، اَلسَّلامُ عَلَیکُم یا اَنصارَ اَبیعَبدِ اللهِ ، بِاَبی اَنتُم وَ اُمّی طِبتُم ، وَ طابَتِ الاَرضُ الَّتی فیها دُفِنتُم ، وَفُزتُم فَوزًا عَظیمًا ، فَیا لَیتَنی کُنتُ مَعَکُم فَاَفُوزَمَعَکُم                
ارتباط گرفتن با مخ زدن فرق می‌کنه  ولی هروقت تو رابطه دیدی وایییییییییییییی چقدر جنتلمن چقدر ه ...

دقیقا منظورم همین آدماست

حتی من حرف نزدم طرف میگه معلومه از اون دخترایی هستی ک .......

قشنگ کامل میشناسه منو انگار

بعد میگم از کجا میدونی میگه بالاخره قدرت شناساییم بالاست😐