2777
2789
عنوان

اونهایی که قرص جلوگیری میخورن .....

843 بازدید | 14 پست

بچه ها اولین باره که استفاده کردم از اولین روز پریودیم

الان روزه هفتم هستم گمی خون میاد و قطع نشده !

پریودیم همیشه پنج روزه تموم بود

چیکار کنم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره گفت از روز اول پریودی باید بخوری

نمیدونم والا.نگاه کن ببین بقیه دوستان هم گفتن از چند روز بعد پریود.

خوده ورق قرص هم 21 عدده واسه 21 روز،7 روز هم که پریود میشیم.

حـٰالِ مـَـن خــوب است... امـّا تــو بٰاور نَکـن...
اره گفت از روز اول پریودی باید بخوری

ببین اگر میتونی نخور.ادمو چاق می‌کنه.من هیکلم عالی بود چون چند سال باشگاه رفتم و صبح‌ها دویدم.اما الان توی 9ماه مصرف یکم پهلو و شکم آوردم.خوب نیست زیاد گلم

روکین میخورم روش نوشته اولین روز عزیزم

چی بگم والا

دفعه اوله که می‌شنوم از روز اول.

باز خودت میدونی حتما دکترت درست گفته.

ولی فعلا که گویا اثری نداشته و بند نیومده

چی بگم والا دفعه اوله که می‌شنوم از روز اول. باز خودت میدونی حتما دکترت درست گفته. ولی فعلا که گو ...

عزیزم وقتی میخوریم خونریزی قطع نمیشه یا باید بشه ؟ چون یه نفر گفته بود تا سه ماه خونریزی داشتم برای اولین بار که خوردم

ببخشید 

عزیزم وقتی میخوریم خونریزی قطع نمیشه یا باید بشه ؟ چون یه نفر گفته بود تا سه ماه خونریزی داشتم برای ...

خواهش میکنم دورت بگردم ببین اگر مثلاً پریود باشیم روزی دو سه تا باهم بخوریم کلا پریود قطع میشه.در این حده.

و نورمالش اینه که از وسطای پریود میخورن که به موقع خون ریزی تموم بشه و بعد دوباره به موقع راه بیوفته.

من که میگم فردا زنگ بزنی به یه دکتر دیگه یا حتی بری یه داروخانه به دکتره داروخانه بگی من اینو خوردم و هنوز خونم قطع نشده.

چون تا الان که میگی 7 روز شده باید قطع میشد خون ریزیت عزیز دلم.