2777
2789

اگ ناراحتی ای تو دلت هست ک نمیتونی با هیچ کس راجبش حرف بزنی تا آروم شی یا نظر بپرسی بیا اینجا بگو ، هیج کس هم نمیشناستت

:)گفتنی نیست

𝑳𝒐𝒐𝒌 𝒇𝒐𝒓 𝒂 𝒓𝒆𝒂𝒔𝒐𝒏 𝒕𝒐 𝒇𝒍𝒚, 𝒆𝒗𝒆𝒏 𝒘𝒉𝒆𝒏 𝒚𝒐𝒖 𝒉𝒂𝒗𝒆 𝒂 𝒕𝒉𝒐𝒖𝒔𝒂𝒏𝒅 𝒓𝒆𝒂𝒔𝒐𝒏𝒔 𝒕𝒐 𝒄𝒓𝒂𝒔𝒉...!https://abzarek.ir/service-p/msg/2292394

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینجا همه جور آدم هست اکثرا هم درک ندارن فقط فکر اینن مچ بگیرن همو تیکه پاره کنن

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید  

من

۷سال خونواده شوهرم اذیتم کردن 

الان از بس حرص خوردم و اذیت شدم ام اس و تیرویید گرفتم ولی کسی نمیدونه

هر وقت حالم بد بشه شوهرم میگه هیچ مرگت نیس

تحت تاثیر خونوادش کتکم میزد 

دستام آسیب دید 

حال روحیم اصلا خوب نیس و.....و....و.....

خیلی داغونم 

الان نمیتونم استرس خودمو کنترل کنم

من یه غم بزرگ تو دلمه😭 شوهرم بیکاره و دیسک داره با یارانه میگذرونیم که این ماه دادیمش اجاره الان سه روزه هیچی توخونه ندارم به بچه هام بدم دیروز نهارشونه کته خالی بود که برنج تموم شد امروز گوجه کبابی بدون شام خوابیدن فردا بیدار شن چی بدم چی بگم بهشون 😭 از بس قرض کردیم دیگه هیچکس یه ریالم نمیده خدایا جونمو بگیر دارم خفه میشم😭

زخمی را که نچشیده ای تمسخر نکن.💔.. دراین دنیا اگر غم هست صبوری کن خدا هم هست♥️
من ۷سال خونواده شوهرم اذیتم کردن  الان از بس حرص خوردم و اذیت شدم ام اس و تیرویید گرفتم ولی ک ...

منم خیلی استرسی ام گاهی دستام خود به خود به لرزه میفته علائم ام اس؟

زخمی را که نچشیده ای تمسخر نکن.💔.. دراین دنیا اگر غم هست صبوری کن خدا هم هست♥️
اینجا همه جور آدم هست اکثرا هم درک ندارن فقط فکر اینن مچ بگیرن همو تیکه پاره کنن

درسته، ،، ادم واقعا تاسف میخوره ،،  ما میتونیم اینحا حال همو خوب کنیم🥺❤