2777
2789
عنوان

سه ماه و خورده اییه اومدم انگلیس

| مشاهده متن کامل بحث + 5046 بازدید | 120 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر من دارم هر روز چک میکنم چطور برم انگلیس بعد تو رفتی اونجا فکر میکنی تصمیمت درسته یا نه. معلومه ...

دخترم ناراحتهدخیلی 

از اینکه دوستاشو از دست داده 

دلتنگ خونمونه 

وسایلایی که جا گذاشته 

همش میگه کی سفرمون تموم میشه

دیگه مادری ادم از بعضی چیزا باید بگذره به خاطر صلاح بچه هاش خوش به سعدت دخترت واقعا

نمیدونم ادم تا وقتی بهش نرسیده خیلی حریصه نسبت به رفتن ولی وقتی رسیدیرمقصد دلتنگی و افکار ...... نمیزاره زندگی کنی

کاملا درکت میکنم. یه تصمیم بزرگ گرفتی پاش وایستا.

منم درحال تصمیم گیری ام. میخوام بدون همسرم و با بچه هام برم. شرایطش رو هم دارم. اما جدا زندگی کردن و بردن بچه ها... تصمیم سخت و بزرگیه. 

لطفا برای شاغل شدنم صلوات بفرستین، ممنونممم 🥰🥰🥰🥰
نمیدونم ادم تا وقتی بهش نرسیده خیلی حریصه نسبت به رفتن ولی وقتی رسیدیرمقصد دلتنگی و افکار ...... نمی ...

دوستام رفتن، سه ماه اول فقط گریه و زاری بودن... اما بعدش کم کم عادت میکنی. امااا یه تیکه از قلب آدم همیشه تو وطنه. حق داری. خودتو اذیت نکن، خداروشکر بچه هات کنارتن

کاملا درکت میکنم. یه تصمیم بزرگ گرفتی پاش وایستا. منم درحال تصمیم گیری ام. میخوام بدون همسرم و با ب ...

من دوماه اول همسرم بود کارهو رو ردیف کرد اون رفت داغون شدم 

هر چند باهام راه اومدن محل کارم ولی خیلی چالش داشتم برای بردن و اوردک دخترم و خرید و ..... 

تا جایی که میتونید تنها نرید 

تجربشو دارید؟

بله عزیزم من خارج از کشور زندگی میکنم. نزدیک به ۶،۷ ماه هم کلی ضرر مالی کردم تا دستم بیاد همه چی هم اینکه از لحاظ عاطفی داغون بودم تنها بودم و دور از خانواده و دریغ از دوستی سبک زندگی یه ایرانی تو خارج خیلی فرق میکنه تا اینو قبول کنم و سعی کنم که خودمو با شرایط وفق بدم طول کشید ولی الان راضیم بااونهمه دردسر اگه برمیگشتم عقب همین شرایطو انتخاب میکردم

میدونم غربت برات سخته از خونه بزن بیرون بگرد ولی خواهشا برنگرد به خاطر دخترت🩶

اصلادنمیرسم بچرخم و بگردم 

هر روز ۹ تا ۵ سر کارم چون زبانمم پرفکت نیست مجبورم بیشتر کار کنم بعد مدیریت بچه و خونه و ...

من دوماه اول همسرم بود کارهو رو ردیف کرد اون رفت داغون شدم  هر چند باهام راه اومدن محل کارم ول ...

دخترت چند سالشه؟ اگر خدا کمکم کنه جایی میرم که دوستام هستن.