2777
2789
عنوان

مادر مرد... از بس که جان ندارد...

| مشاهده متن کامل بحث + 1633 بازدید | 26 پست
عزیزم قلبم درد گرفت خدا صبر بده منم داغ برادر دیدم آخی بمیرم برای زیرپوشش اندازه دنیا برا لباساش گری ...

عزیزم خدا صبرت بده

مادر یک فرشته آسمانی و نازنین دختری که هدیه خداست برای آرامش قلب سوخته ام
تسلیت عرض می‌کنم عزیزم روحشون شاد باشه ببخشید اینجا مطرح می‌کنم سوالم رو درخواست دوستی دادم ولی ...

سلام عزیزم. قبلش گرمیجات و بعدش شیرسویا، امار، لوبیا سبز و به و نشاسته بخور

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا رحمتش کنه روحش شاد به خدا همینطور دارم گریه میکنم خیلی متنت سوز و غم داشت انشالله از این به بعد خوشحال و سلامت باشین

دوستان عزیز کاربر @ملوسکتونم2 من نیستم دوست دیگه ای هستن که به خاطر اینکه هر نام کاربری میزدن تایید نمیشد این نام کاربری رو گذاشتن.  اسلام به ذات خود ندارد عیبی،هر عیب که هست از مسلمانی ماست.مرگ بر اسرائیل. 🇵🇸 Free Palestine 🇵🇸سیعلمو الذین ظلموا ای منقلب ینقلبون🖤به زودی ستمگران خواهند دانست چگونه به کیفرگاه و دوزخ بازگشت می کنند... این وعده خداوند است ❤ من افتخار دارم به دختری که چادرش تو سختی ها باهاشه     به مادری که امنیت به خاطر دعاشه       به کشوری که قطره قطره خون من فداشه ❤️بار الها جرعت ما را سر و سامان بده  انقلابا مشق هوشیاری به فرزندان بده    قهرمانا در دل میدان بمان جولان بده        رهبرا من مصطفایی دیگرم فرمان بده... ❤️حاج قاسم هنوز هم زنده است....🖤چادرم تاج بهشتیست که بر سر دارم. من محال است که آن را ز سرم بردارم... ای زن به تو از فاطمه اینگونه خطاب است. ارزنده ترین زینت زن حفظ حجاب است ♥️حسین میگیری دستامو حسین میبینی اشکامو حسین تو قلبم میمونی دردامو میدونی از چشمای خیسم دردامو میخونی 🖤آدمی را آدمیت لازم است عود را گر بو نباشدهیزم است  . تو تاپیک های سرگرمی، بازی و مذهبی اگر تونستین تگم کنین 🌱اگر کامنتی گذاشتم ناراحت شدی بهم بگو من قصدم ناراحتی هیچکدومتون نیست. ✨💐

خدا رحمتشون کنه،،انشالله خدا به دلتون صبر بده،،خیلی سخته غم نبود مادر.😔😔کاش هیچ کسی نبود مادرش رو نبینه.💔💔

جان منی،جانان منی،در بطن منی،جانانه بیا....۱۴۰۲/۱۱/۱۹ فهمیدم یه فندق تو راهه🤩😍انشالله قسمت همه ی منتظرا....

چقد گریه کردم 

من مامانم ازم یکم دوره محل زندگیش 

سر کار میره همیشه خستس همیشه دوست دارم هرچه در توانمه بهش برسم 

خاهر بزرگم اون شب خیلی دلشو سوزوند 

الهی بمیرم براش 

تمامهدارزوم اینه قبل مادرم بمیرم 

تمامه ارزوم اینه هرچی بیماری داره بیوفته تو جون من ولی همیشه تنش سلامت باشه 

کاش پول داشتم چشماشو عمل میکردم

بی #ط پرواز همیشه محکوم به سقوطه ..پر از حرفای نگفته دل پر ...

من که بعد از ۱۶سال یاد اونروزی افتادم که کمد مامانم رو خالی کردیم، چقدر لباس‌های نو و تن‌نخورده، چقدر امید به زندگی…😞

همیشه با این القا بزرگ شدم که یک دختر قوی هستم و از پس همه چی بر میام، البته بر اومدم وقتی که مامان و بابا به فاصله کوتاهی از همدیگه رفتن.

کار کردم، زندگیمو چرخوندم، پیشرفت کردم، ازدواج کردم، خودم مادر شدم…

خیلی وقت‌ها حس می‌کنم کنار اومدم با نبودنشون و واقعیت زندگی رو پذیرفتم اما گاهی این نبودنا سخت بهم فشار میاره😕

من که بعد از ۱۶سال یاد اونروزی افتادم که کمد مامانم رو خالی کردیم، چقدر لباس‌های نو و تن‌نخورده، چقد ...

عزیزم گاهی آدم از همین قوی بودن ها هم کم میاره... گاهی دلم نمیخواد قوی باشم شاید خدا هم ایون تر می‌گرفت... روح پدرو مادر نازنینت در آرامش 

عزیزم گاهی آدم از همین قوی بودن ها هم کم میاره... گاهی دلم نمیخواد قوی باشم شاید خدا هم ایون تر می‌گ ...

دقیقا

خیلی وقته که دیگه دلم نمیخواد قوی باشم، درست یا اشتباه، حس می‌کنم آدم‌های ضعیف و لوس دور و برم دارن بهتر زندگی می‌کنن، همه مراقبن مبادا اونا ناراحت شن…

اما وقتی قوی هستی توقع دارن که نه تنها نرنجی، بلکه وقتی برای دلجویی کردن هم صرف نمی‌کنن.

نمی‌دونم

معمولا اصلا اینجوری نیستم اما از دیشب بدجوری تلخ شدم، شدم یه بچه ۳۹ساله که بدجوری دلش مامانش رو می‌خواد…

دقیقا خیلی وقته که دیگه دلم نمیخواد قوی باشم، درست یا اشتباه، حس می‌کنم آدم‌های ضعیف و لوس دور و بر ...

عزیز دلم. چقدر قشنگ گفتی، اینکه همه حواسشون به اونا هست مبادا برنجن، به خودت سخت نگیر. اگه تلخ هستی باش، نیاز نیست بخاطر دیگران ماسک خوشرویی بزنی. گاهی همینی باش که درونت هست تا کمتر آسیب ببینی

عزیز دلم. چقدر قشنگ گفتی، اینکه همه حواسشون به اونا هست مبادا برنجن، به خودت سخت نگیر. اگه تلخ هستی ...

ممنون عزیزم

امیدوارم که شما هم کمتر دلتنگ باشی، داشتم تاپیک‌هات رو می‌خوندم، چقدر خوب و ساده حس و حالت رو می‌نویسی❤️