2777
2789

بیاین به نا امیدها امید بدین 🌹

بارالها تو منزهی تو نوری ،به جز تو پناهی نیست ،پناهمان باش در این سرگردانی 🤲🏻لطفا برای اینکه خدای الرحم الراحمین بهم عنایت کنه برام صلوات بفرستید 🌹ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ 🌹

اومدم بخونم

💚شأن او این است که چون پدید آمدن چیزی را اراده کند، فقط به آن می گوید: باش، پس بی درنگ موجود می شود.آیه 82 سوره ی مبارکه ی یس💚 💗بگو ای بندگان من که اسراف بر نفس خود کردید، هرگز از رحمت (نامنتهای) خدا ناامید مباشید، البته خدا همه گناهان را (چون توبه کنید) خواهد بخشید، که او خدایی بسیار آمرزنده و مهربان است.آیه 53 سوره زمر

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یا الله من مواد غذایی ازت میخوام میدونم شوهرم یه ولگرده عین خیالش نیست توخدایی کن برامن تومعجزه کن برای این بنده بدبختت😔

من یه عروس خون بسم که بخاطر بی فرهنگی خانواده وطایفه قربانی شدم😔که هشت سال زندگیم عذاب وخیانت و سختی💔 میشه برای اینکه بطور معجزه واری از این زندگی نجات پیداکنم یه حمدبرام بخونین💔🙏🏻🥺

خدا منو دوسم دارم ولی خاک بر سرم که قدر نمی‌دونم 😏😏😏😏😏😔😔😔😔 همش یه کاری میکنم خدا از من دور بشه🥲

مسیر شفا یه مسیر خیلی طولانیه ، صبر کن عزیزم ، با درد صبر کن که دوا میفرستمت..... 🙂♥️ شاید هیشکی درکت نکنه ، عبنداره ، بهت حق میدم عزیزم.... درسته تنهایی داری از پسش بر میای ولی در نهایت پیروز میشی از این شرایط خدا نجاتت میده💚💚💚فقط صبر کن ، انسان با عجله آفریده شده ولی با عجله نباید چیزی رو. از خدا خواست 💚☺️بقیه درکت نمیکنن خودتم نباید خودت و درک کنی!؟احساس تنهایی میکنم ، ولی همینجاست که دارم قوی میشم چون دارم یاد میگیرم تکیه گاهم فقط خودمم!و خودم! و دیگه هیچ احدی نمیتونه من و زمین بزنه! من به خدا توکل میکنم ، خدا هم هیچ وقت ناامیدم نمیکنه ، می‌دونم.... آرامش توی زندگی توی بی فکریه! فکر نکنیم هی چی میشه و چی نمیشه!...

یه بار اینجا گفتم خدا اگه دوسم داشت نمیزاشت تو این شرایط قرار بگیرم همه مسخرم کردن و گفتن تو خودت عقل و شعور نداری 

منی که دلم اندازه دریا بزرگه سادم به همه عشق میدم و میبخشم

روایت قدسی هست(قدسی یعنی خود خدا گفته) 

لو علم المدبرون کیف اشتیاقی بهم لماتوا شوقا

اگر کسانیکه از درگاه من روی بر می گردانند بدونن من چقدر به اونها اشتیاق دارم از فرط شوق می مردند... 

حالا فکر کنید این در مورد اوناییه که از درگاه خدا روی برگردوندن 

ببین شوق و محبت خدا به اونایی که به درگاهش روی آوردن چقدره... 

برای تعجیل در فرج امام زمان(علیه السلام)صلوات     ❤️اللّهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️

خدایا حاجت همه ی بچه های اینحا روا کن

خیلیا میایم برای هم دعا میکنیم صلوات میفرستیم

محتاجیم به دعای هم

خدایا کمک همه مون کن 

صدامونو بشنو 

مثل خیلی از وقتا که شنیدی

رهامون نکن 

تنهایی سخته....

دوستان منم دعا کنید گرفتارم 

گیر ادمای بدی افتادم

برام دعا کنید حقم بگیرم هم از لحاظ عاطفی هم مادی

برای شغل و سلامتی همسرم 

سلامتی خودمو بچه هام

سلامت روح و‌جسممون

❤️برای آرامش و موفقیت خودم و اعضای خانوادم دعام کنید از شر فتنه هم دور بمونیم❤️  💙💠🔷عضو گروه آبی🔷💠💙  🧡  شروع کالری شماری ۵ ابان با وزن ۷۶ با گروه نارنجی🧡 ۱۸ ابان ۷۵ کیلو💪هدف نهایی۶۰💪  19 دی وزن 69/۹۰۰ 💪تاریخ 27 دی به هدف اولم 68 رسیدم😍 بعد یک سال حدودا وقفه 16/09/1402 بازم شروع کالری شماری میکنم با وزن۶۹ 😍هدف نهایی 60😍 وزنم تا یلدا 6۸😍
یه بار اینجا گفتم خدا اگه دوسم داشت نمیزاشت تو این شرایط قرار بگیرم همه مسخرم کردن و گفتن تو خودت عق ...

شرایط شما رو نمی دونم و اینکه واقعا تقصیر از خودتون بوده یا نبوده

ولی اینکه توی این دنیا تو سختی و مصیبت نیفتی به معنی اینکه خدا دوستت داره نیست

اگر اینطور بود اینهمه انبیا و اولیا  و امامان سختی و مصیبتهای زیادی نمی کشیدن

ماهیت این دنیا درد و رنجه

چون اصل زندگی اینجا نیست اصل زندگی بعد از اینجاست... 

برای تعجیل در فرج امام زمان(علیه السلام)صلوات     ❤️اللّهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️