2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تا اینکه اختلافاشون زیاد زیاد شد و داداشم هی مدارا کرد ‌

اما اخرش زنش گفت چون مامانت بهم احترام نزاشته طلاق میگیرم

«‌ترجیح میدهم به ذوقِ خویش دیوانه باشم تا به میلِ دیگران عاقل🐾...» 

بعضیا شانس دارن دیگه حالا برا من خاستگار اومد مادر پسره میخاست همون جلسه اول منو جروواجر کنه

دختر برنده دختریه که پسر بلاتکلیفو گذاشته کنار با این که خیلی دوسش داشته..❤️‍🩹من حماقت کردم عمرم تباه شد ولی تو اشتباه منو نکن...🙂

تا اینکه اختلافاشون زیاد زیاد شد و داداشم هی مدارا کرد ‌ اما اخرش زنش گفت چون مامانت بهم احترا ...

خرش از پل گذشته پولایدداداشتو به جیب زده یه بهونه هم جور کرده

خدایا شکرت بابت خوشبختی ای ک نصیبم کردی

ههههیییعععع اونایی که لیاقت ندارن چقدر شانس دارن

اخه حرفه ای آن و بلدن چطور با جنس مرد رفتار کنند مکه میشه همچین چیزی تا شب خاستگاری نگی اونم بعد کلی آشنایی 

تجربه بهم نشون داد منم به تجربه نشون دادم مال تجربه بزرگتر بود

داداشتم طلاقش نده تا بپوسه

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

اینا از زبون توعه شاید اون هم الان بگه خانواده شوهرم خیلی عذابم دادن

اگه ریپلایی میزنم نظرمو میگم ، اگرم ریپلایی نمیکنم یعنی در حدی نیستی که جوابتو بدم ، پس خودتو خسته نکن 😂
چه خریتی.... حالا خودتو ناراحت نکن شوهرت راضی خانومش راضی...... ناراضی... به دل نگیر سرخودتو درد نیا ...

حرفتون منطقی نیست گلم 

تو خانواده برای هرکدوم اعضا تنشی ایجاد بشه همه درگیر میشن🍃

برای همین اینجوری نیست که زن خودشه شوهر خودشه نه وقتی بد باشه بده..!

میشه عروس میشه داماد..!

سایه‌‌هستم۲۰‌واندی‌ساله؛درحال‌طی‌کردن‌پروسه‌خانوم‌وکیل‌شدن:) ‌من‌صرفا‌نظرمو‌برای‌استاترمی‌نویسم:/