2777
2789
عنوان

استفراغ و دل پیچه و تب

1752 بازدید | 16 پست

دخترم ۴ سالم از دیشب تا صبح بالا اورد صبح بردمش سرم و ضد تهوع زدن واسش از صبح همینطور بی حال افتاده و تب خفیف داره وخیلی دل درد داره همش میگه پی پی دارم انگار میبرمش نمیتونه از غروب تاحالام سه بار بالا اورده چیکارش کنم خیلی نگرانم باز ببرمش دکتر هیچی نمیتونه جز مایعات بخوره که اونم بالا میاره الان سرخود شیاف بیزاکودیل زدم میگم شاید رودلی چیزی باشه شکمش کار کنه راستی دوبارم گفته گلو درد دارم اما دکتر گفت گلوش سالمه توروخدا هرچی میدونید بگید خیلی نگرانم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شیاف گلیسرین بذار معدش راحت کار میکنه ... شاید گلوش بخاطر رفلاکسی باشه که رودل کرده ... مایعات گرم بهش بده ... اخه رودل معمولا باعث تب میشه ... 

میکروب همینطوره علایمش ...

خدا دردهای تو را می بیند، او فرصت های جدیدی برای تو فراهم می کند، فرصت های بزرگ تر و بهتر از قبل …
چیکار کنم چی بدم بهش 

چی بدیو ک من نمیتونم بگم واقن. ولی تامیتونی بهش مایعات بده ک آب بدنش کم نشه بدنش دهیتراته نشه.

دیدی خوب نشد ببرش پیش ی متخصص.

من پسرم تب چهل درجه داشت با استامینوفن ک اصلا پایین نمیومد ولی با ایبوپروفن و شیاف بزور تبشو تا سی ونه میرسوندم .

ولی بجا اسفراغ اسهال داره 

دار وهاشم چرک خشک کن و شربت دلپیچه و اسهال بود.