چرا وقتی که یادمه هیچ پسری از من خوشش نمیومد دلیلش چیه بعد دختر داییم نصف شهرک دنبالشن با اینکه قیافه منو اون تقریبا ی شکله فقط اون ریزه میزست من قدم ۱۶۳ و لاغرم چهار شونه هم هستم چرا آخه دلم میخواد رفتم دانشگاه ی نفر ازم خوشش بیاد حسرت به دل موندم ی نفر بهم بگه ازم خوشش میاد جذبم بشه آخه چرا بدبختی اینه با هم جنسای خودم هم سازش ندارم نمیدونم چرا بداخلاق نیستم با اطرافیان اما خوب بیرون که میرم سرم همش پایینه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خودتم که ریزه میزه ای.... حالا چه فایده منه بیچاره همه خوششون میاد همه هم خیانت
من ریزه میزه نیستم ولی لاغری ۵۸ کیلوعم و چهار شونم ی نفر هم نشده بهم نگاه کنه خدا میخوام برم دانشگاه دلم میخواد ی نفر بیاد بهم نگاه کنه حداقل خو چرا باید دختر داییم اونجوری من اینجوری با اینکه اون و من ی قیافه ایم هر جا میریم فکر میکنن خواهریم اما اون قدش کوتاهه ۱۵۵ من ۱۶۳ اون لاغر د ظریف من لاغر و چهار شونه شونه هام پهنه با اینکه خیلی هم خوش تیپم اما ی خر نر هم نگام نمیکنه
اره تو رو کسی نمیخندم سرم هم پایین همیشه هم دقتی مخاطبم مرده اخم دارم ولی خوب چکار کنم ناخود آگاه اینطوری رفتار میکنم لا اینکه خیلی دلم میخواد یکی بیاد بهم بگه بیا شماره
سرت رو بلند كن، ارتباط چشمي برقرار كن، يه لبخند مليح بزن جذب ميشن. البته خودم خحالتي بودم روم نميشد ...
میدونی نمیتونم به مردها لبخند تحویل بدم احساس میکنم اینطوری خودمو سبک کردم حسودیم میشه به دختر داییم دوست پسرش چشم برادری یک جذابیه ورزشی خوش قیافن ارزوم همچین کسیه حتی با بابام نمیتونم گرم بگیرم با اینکه اون کلی سر به سرم میزاره