2777
2789

- بانکی .نو : تا ۱۰ میلیون تومان ، هر ماه بر اساس معدل حساب ، بدون ضامن ، بهره ۴ درصد سالیانه

-بلو بانک : تا ۲۰ میلیون ، براساس معدل ۳ ماهه ، بدون ضامن با بهره بانکی

- بانک ملت (فرابانک ) تا ۲۰۰ میلیون ، تا ۵۰ تومن بدون ضامن ، بالاتر با ضامن ، بهره بانکی

- بانک ملی : تا ۱۰۰ میلیون بر اساس معدل ۳ماهه ، با ضامن

- بانک شهر تا ۳۰۰ میلیون با ضامن و بهره بانکی 

- بانک اینده تا ۲۰۰ میلیون ، با سپرده و نیاز به ضامن ، بهره بانکی

- بانک مهر : تا ۱۰۰ میلیون کالا کارت ، با ضامن و بهره ۴ درصد که می تونید تو بازار تا ۷۵ میلیون تومن بفروشیدش ، و ۲ هفته ای هم می تونید بگیریدش، امتیازی هم داره که نیاز به سپرده داره

- بانک رسالت : تا ۳۰۰ تومن که نیاز به سپرده یا خرید امتیاز داره ، با بهره ۴ درصد

- بقیه بانک ها هم تجربه موفقی نداشتم ازشون که بخوام بگیرم، یه سری جاهای دیگه هم هستند مثل:

-اسنپ پی : تا ۱۰ میلیون بدون بهره ، برای خرید از خودشون

- لندو  تا ۲۰ تومن ، از کی وام تا ۷۰ تومن  ، دیج.ی .پی تا ۲۰ تومن که بهره هاشون با توجه به کارمزد تا ۵۰ درصد میرسه

پیشنهاد خودم برای راحتی با وجود مبلغ کم ، بانکی.نو و بلو بانکه که نیاز به ضامن و چیزی نداره

اگرم سریع می خواهید در حد ۵۰ تومن ، فرابانک خوبه ولی باید حداقل گردش ۵  میلونی تو ۳ ماه اخیر بانک ملت داشته باشید، یا کالاکارت بانک مهر که بگیرید و بفروشیدش

در من  چیز هایی از بین رفتند که گمان میکردم تا ابد ماندگارند... (این کاربری واگذار شده نپرسید )

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

💰💰لطفاً تا آخر متن رو بخون چون خیلی مهمه و یادت نره که کد معرف منو بزنی که از مزایای بلو بانک رو بگیری💰💰💰🌟💰💰💰🌟💰💰💰🌟💰💰💰🌟❤️

سلام بر دوستان عزیز و گرامی همون‌طور که میدونید بانک دوست داشتنی بلو بدون ضامن و سفته و چک وام میده که خیلی باحاله حالا بیاید شمارو با این وام آشنا کنم🌟

وام تا سقف چهل میلیون تومان هست اما شما در دفعات اول فقط تا ده میلیون تومان میتونید وام بگیرید که بعداً بر اساس خوش حسابی و موجودی حساب و... این مبلغ می‌تونه تا ۴۰ میلیون افزایش پیدا کنه.🌟🌟✨

حالا شرایط وام چطوریه🤔✨

شرایطش خیلی راحته شما باید بالای ۳ میلیون تومان میانگین موجودی توی (سه) ماه داشته باشید .

و اینو در نظر داشته باشید اگر میانگین موجودی ۶ میلیون باشه شما ۶ میلیون وام میگیرید .

حالا بجز وام،بلو بانک ملی مزایای دیگه هم داره که تو میتونی با کد دعوت من توی بلو بانک به طور رایگان ثبت نام کنی که کارت بانکیت به طور رایگان بیاد دم در خونت پس منتظر چی هستی.

من برای نوشتن این متن زحمت کشیدم اگه میخوای به من کمک کنی فقط کد دعوت من رو توی قسمت کد معرف وارد کنی که چند ثانیه بیشتر ازت وقت نمیگیره خیلی ممنونم مخلص شما❤️❤️❣️✨✨🌟🌟

کد دعوت با ظرفیت: M4A2PI با این کد وارد شو که سی هزار تومان پول رایگان بگیری و از مزایای دیگه برخوردار بشی.❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️✨✨✨✨✨✨✨

M4A2PI

M4A2PI

M4A2PI