سلام بچه ها من ۴ اردیبهشت اولین روز اخرین پریودم بود بعدش دیگه دو سه روز مونده به موعد بی بی زدم مثبت شد رفتم بتا دادم ۶۱ بود یک هفته بعد تکرار کردم شده بود ۹۲۰ حالا بیست خرداد یعنی شنبه رفتم سونو میگه ساک هست جنین دیده نشد برو سقط کن پوچه.سونو شکمی بود سن حاملگی هم زده ۷ هفته ینی واقعا پوچه؟؟؟؟؟؟؟
از منم گفتند پوچ اما بعد از دو هفته که رفتم تشکیل شده بود
سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
دکتر نگفت دو هفته صبر کنید و دوباره سونو بدید؟ از منم گفتند پوچ اما بعد از دو هفته که رفتم تش ...
وای توروخدا راست میگید؟هنوز نبردم ب دکتر نشون بدم همونجا تو سونوگرافی گف برو واسه سقط.من اخه پریودامم خیلی نامنظمه اصن نمیدونم واقعا این سن حاملگی ک سونو زده رو میشه بهش استناد یا نه
با توجه به عدد بتا میگم...صبر کن دو هفته دیگه و دوباره سونو بده بنظرم هفت هفته نیستی...از روی آخرین روز پریود سن بارداری الان حساب میشه..که دقیق نیست اصلا....صبر کن
وای توروخدا راست میگید؟هنوز نبردم ب دکتر نشون بدم همونجا تو سونوگرافی گف برو واسه سقط.من اخه پریودام ...
از منم نامنظم بود ولی به توصیه دکتر دو هفته صبر کردم. حتی بتای من ۵۷ بود بعد از پتج روز دو برابر شد. دکتر سونو با تمسخر گفت بشین تا معجزه بشه. الان وارد ماه چهارم شدم
توکلتون به خدا باشه و صبر کنید.
سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
عزیزم لقاح شما دیر بوده به نظر من... با توجه به عدد بتا میگم...صبر کن دو هفته دیگه و دوباره سونو بد ...
بخدا نمیدونم خیلی مطمئن گف برو سقط کن ساک هست جنین دیده نشد ولی.بعد من به حساب خودم ۵هفته که بودم دل درد شدم ترسیدم اونجا هم رفتم سونو شکمی گف پاشو خانم اصن باردار نیستی من ساک نمیبینم.ینی تو ۵هفته من هنوز ساکمم تشکیل نشده بود
از منم نامنظم بود ولی به توصیه دکتر دو هفته صبر کردم. حتی بتای من ۵۷ بود بعد از پتج روز دو برابر شد. ...
وای عزیزم تو مادرشدی توروخدا خواهش میکنم برام دعا کن من تازه پدرمو از دست دادم اومدم اون داغ و فراموش کنم با بچه دارشدن و افسردگیم کم شه که داره اینجوری میشه توروخدا برام دعا کن...
وای عزیزم تو مادرشدی توروخدا خواهش میکنم برام دعا کن من تازه پدرمو از دست دادم اومدم اون داغ و فرامو ...
خدا رحمتشون کنه
انشاالله هر چه خیر و مصلحتتون هست برای شما رقم بخوره و به زودی کوچولوتون رو بغل بگیرید.