2777
2789

برنز یه فلز نیمه قیمتیه و همیشه مد بوده و خواهد بود

خدارامیشناسم ازشمابهتر/شماراازخدابهتر/خداازهرچه پنداری جداباشد/خداهرگزنمیخواهدخداباشد/نمی خواهدخدابازیچه دست شماباشد/که اوهرگزنمیخواهدچنین آیینه ای وحشت نماباشد
ولش کن وقتی داره حرف میزنه فقط زل بزن تو چشاش با تعجب نگاش کن هیچ واکنشی نشون نده انگار کری هیچی نمی ...

باید قطع رابطه کنم باهاش خوشم نیومد ازش حسوده 

یعنی چی همه چیشو باهام مقایسه میکنه 

بهم میگه شاغل نیستم عوضش راحتم میخورم و میخوابم من شاغلم 😐😂

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باید قطع رابطه کنم باهاش خوشم نیومد ازش حسوده  یعنی چی همه چیشو باهام مقایسه میکنه  بهم ...

آدم حسودو باید ازش ترسید،کار خوبی میکنی دوری کن سریع

🌸🌸🌸🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸🌸🌸🌸         خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘

برنز یه فلز نیمه قیمتیه و همیشه مد بوده و خواهد بود

ن واقعا دیگه مد نیست و زیبایی نداره 

برعکس برنز چوب همیشههههههه زیباست ،دررنگها و طرح های مختلف

خدایا شکرت که هستی...  خدای چاره سازم خدای رحمان و رحیمم خدای عزیزم خدایی که دلم قرصِ به بودنت خدایی که تکیه گاهی و هیچ وقت پشتمونو خالی نمیکنی خداااایاااا شکرت...   شمایی که داری امضای منو میخونی ، آره عزیزم خود شما رو میگم ، انشالله شاد و خوشبخت و عاقبت بخیر باشی.برای رسیدن به آرزوهاتون دعا میکنم و از خدا میخوام همیشه در کنار عزیزانتون بخندید و طعم خوشبختی رو حس کنید.
ن واقعا دیگه مد نیست و زیبایی نداره  برعکس برنز چوب همیشههههههه زیباست ،دررنگها و طرح های مختل ...

تزئینات برنز و همینطور چوب یا نقره هرگز از مد نمی افته. خونه منم تزیینات چوب داره. 

ولی نمیشه بگیم نقره و برنز دمده شده. از هزار سال پیش اینا مد و قیمتی بوده بعدا هم خواهد بود. حالا اینکه به سلیقه بعضیا میخوره، به بعضیا نه، یه بحث دیگه است

خدارامیشناسم ازشمابهتر/شماراازخدابهتر/خداازهرچه پنداری جداباشد/خداهرگزنمیخواهدخداباشد/نمی خواهدخدابازیچه دست شماباشد/که اوهرگزنمیخواهدچنین آیینه ای وحشت نماباشد
نمیدونم تازگیا ندیدم هیچ دیزاینری از برنز استفاده کنه

تو طراحی های کلاسیک و خونه های مجلل و بزرگ بیشتر استفاده میشه. تو طراحی خونه های کوچیک و مینیمال معمولا استفاده نمیکنن یا کمتر استفاده میکنن