2777
2789

بچه ها من چندین روز پیش رفتم مصاحبه کاری برای یه مدرسه 

که زیر نظر نهاد خصوصی مهم بود 

قبلش رفتم پیش مدیر مدرسه و بهش گفتم و سوابق کاری دادم گفت بیا مصاحبه با اینکه میدونست مدرکم مغایره 

اونجا وسط مصاحبه بهم گفتن که مدرکت مغایرت داره با انتخاب رشته ت و نمیشه و این و حرفا ...

مسئول استخدام بهم گفت مدارک و اسنادی که داری بیا بفرستیم مدرک استان و اونجا مجدد بری مصاحبه 

منم فرداش زنگ زدم به مدیر گفتم اگر استخدام کردید من دیگه مدارک نبرم پیش اون آقا 

مدیر گفت سرم شلوغه بهت زنگ میزنم و واقعا دوبارم زنگ زد و گفت  برنامه هات و کاراتو بیار مدرسه منم بردم 

حالا چند روز گذشته زنگ نزده پیگیر شم یا بیخیال 

من سابقه ی کاری خوبی دارم فکر میکنم تا الانم خیلی خودمو کوچیک کردم که مدام بهش گفتم من میتونم و خوبم و فلان استخدامم کن 

نظر شما چیه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب اون بنده خدا زنگ زده شما کوتاهی کردی اگر این شغل برات مهمه شما باید پیگیر باشی و اسمش سبک شدن نی ...

اخه اون روز که زنگ زدم خیلی بهش گفتم من میتونم توانایی دارم  استخدامم کن حس میکنم خودمو سبک میکنه اگر اونا بخوان خودشون میگن همش به خودم میگم دل بکن از این کار