2777
2789
عنوان

بلدین عسل خوب رو از نامرغوب تشخیص بدید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 425 بازدید | 29 پست
عسل طبیعی درظرفوبازمیکنی عطرش میپیچه   تودهنت میزاری طعمش مشخصه  میدونستی همه موما یکم کار ...

در ظرفی باز میکنی بوی خوب میده 

اولشم که داخل دهان میاد بو و طعم خوب میده ولی وقتی که مومش تست میشه فاجعه است و بوی و بافت خیلی بدی داره

کارخونه ای بودنو میدونستم ولی اینکه این بو طبیعی هست یا نه رو نمیدونم

خانم آقای دکتر
اگه قطعه ای با موم بخوری اولش ک عسل فقط تست میشه خوبه و انتهای که موم هم تست میشه اینقد بده که باید ...

نبایداینجورباشه 

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تا حالا تجربه این مدلی نداشتم همیشه موم عسل تو دهن مثل آدامس می مونه

بله دقیقا

ولی این مورد پودر میشه

اصلا بافت منجسم پیدا نمیکنه که مثل قدیما برای نخ کردن سوزن از یه تکه موم فرم گرفته استفاده میکردن

خانم آقای دکتر
قدری نمک روی اندکی از عسل بریزید اگر حل نشود کاملا مرغوب است و طبیعی. امتحان کنید.

چه جالب خودت امتحان کردی؟

اسی امتحان کردی عکس بفرست ببینم چه شکل میشه

دختر بور چشم  آبی......اینجارو جدی نگیر تصور کن ساعت میشینی درد دل میکنی و مشاوره میگیری بعد احتمال داره کاربری که مشاوره میده ۱۱،۱۲ ساله باشه 😐😒هرشخصیتی میتونه پشت گوشی باشه حتی داعشی ، وقتی کسی بهت مشاوره میده حواست باشه زود جو نگیری عمل کنی قبلش بشین خوب فکر کن بعضی اینجا انگار بنزیین تو دستشونه منتظرن شعله اتیش رو بیشتر کنن فقط تشویقت میکنن اره خوب کردی بجای اینکه آرومت کنن و بگن این مشکلات برا هرکسی وجود داره مهم اینه چطور باهاش برخورد کنی ، حواست باشه با مشاوره غلط قربانی عقده ها، مشکلات روحی ، کینه ها ، و بیماری ذهنی دیگران نشی ، دنیای مجازی نمیتونه جای خوبی برای مشاوره باشه به ریسکش نمیهرزه. به این موردم اشاره کنم اینجا هرکس با هر دین و مذهب یا آدم بی دین و خدا هم هست پس حواست باشه هرکس هر حرفی زد زود باور نکن و اعتقاد خودت رو زیر سوال نبر 
مشکل اصلیم کیفیت مومه و اینکه این عسل مرغوب هم باشه در تماس با موم بی کیفیت مشکلی پیش نمیاد براش؟

گل بانو

الان

متد

تعییر کرده و اغلب به کمک دستگاه موم شان‌عسل تهیه مشود.

ولی مهم نخوراندن شکر دائمی به زنبور است.

و از طرفی

عسل مصنوعی که مستقیم و بدون دخالت زنبور با جوشاندن شکر و آب سیب زمینی و حباب دهی و ضافه کردن اسانس تولید زیر زمینی و امرغوب میشود.

پس نمک با شکر براحتی ترکیب میشود اما با اسیدی که از معده‌ی زنبور با شهد گل درآمیخته و تبدیل به عسل میگردد براحتی ترکیب نمیشود.

چی‌چی گفتم

نمک با عسل غیر طبیعی ترکیب میشود.

هیچ توجه کردین🤔 با بی توجهی هرسال از تاریخ سالگرد🤗 مرگمون🤗 میگذریم؟ پس تغییر چیز خوبیه🎯 بشرط اینکه دیر نشه💚
در ظرفی باز میکنی بوی خوب میده  اولشم که داخل دهان میاد بو و طعم خوب میده ولی وقتی که مومش تست ...

یه پیشنهاددارم موازعسل بیاریدبیرون  باقاشق فشاربیاریدظرف کج بذاریدعسل جداشه  موم دگه داخل ظرف نذارید  چون میگیدمزه اش غیرقابل تحمله نبایدباشه  الان امتحان کردم همچین حسی نداشتم

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

بله دقیقا ولی این مورد پودر میشه اصلا بافت منجسم پیدا نمیکنه که مثل قدیما برای نخ کردن سوزن از یه ...

از یه عسل فروش بپرسید حتما

اونا وارد هستن

چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم
یه پیشنهاددارم موازعسل بیاریدبیرون  باقاشق فشاربیاریدظرف کج بذاریدعسل جداشه  موم دگه ...

درست میگید و منم میخواستم جدا کنم اتفاقا ولی با خودم گفتم شاید حتی ب زحمت جدا کردن هم نمیارزه و کلا غیر قابل استفاده است واسه همین پرسیدم

ولی خیلی ممنون از وقتی که گذاشتید

خانم آقای دکتر

[QUOTE=295771426]درست میگید و منم میخواستم جدا کنم اتفاقا ولی با خودم گفتم شاید حتی ب زحمت جدا کردن هم نمیارزه و کلا  ....نه حیفه عسلو جداکنید اگربراجداکردنش سوال داشتی تکم کن

[QUOTE=295771426]درست میگید و منم میخواستم جدا کنم اتفاقا ولی با خودم گفتم شاید حتی ب زحمت جدا کردن ...

وای مرسی ازتون

راستش دقیقشو که بلد نیستم میخواستم نت سرچ بزنم چطوری باید جدا کنم

اما اگه وقت داشتید و زحمت نبود ممنون میشن بهم توضیح بدید چکار کنم

ضمن اینکه زیادم نیستا کلا ۱ کیلوعه تو یه ظرف مربعی پلاستیکی

خانم آقای دکتر
وای مرسی ازتون راستش دقیقشو که بلد نیستم میخواستم نت سرچ بزنم چطوری باید جدا کنم اما اگه وقت داشتی ...

موم بایه چنگال بردارید  بذارید رویه بشقاب چینی وباچنگال موم فشاربدیدوزیر روکنید تاعسل کاملاجدابشه ازموم بشقاب کج بذاریدتمام عسل میاد بیرون راحت بازم متوجه نشدین صبم تکم کنیدعکس میگیرم براتون

ممنون از لطفتون امتحان میکنم اگه نشد بهتون میگم🩵💙

سلام

امضای زمان بارداری: لطفا برا سلامتی و شفای مادرم دعاکنید😔😔شاه پناهم بده🙏امصای جدید: لطفا برای سلامتی و شفای مادرم وپدرم دعاکنید😔😔خدایا کی به آرامش  میرسم؟؟ افسرده و خسته شدم، خدایا بهم رحم کن امیدم فقط تویی🤲