2777
2789

خوشبخت ترین آدمی که دیدید چطوری زندگی میکنه به نظرتون؟

مثلا دوست خودم که یه ماشین ۱ میلیاردی پدرش خرید

از گوشی ای که دستش میگیره تاشماره تلفنش گرون قیمت ترینه  

تو خونشون سگ و گربه دارن 

خودش وحشتناک خوشگل و سفیده بینی شو هم عمل کرد عالی تر شد

مسافرت هایی که میره همه ترکیه و فرانسه.....

لباسای برندو تفریحات فوق لاکچری ای که داره

خانواده به شدت اوپن مایندی داره جوری که همیشه حواسشون به اینه

کلا خیلی به زندگی ای که داره حسودی میکنم

لطف میکنی یه صلوات مهمونم کنی؟الهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ....دختری از جنس خوشبختی/پر از امید به زندگی/پر از حس خوب❤️💫😇💕///اگه میخوای به معجزات خدایی برسی تاپیک معجزه زندگی به بعد منو بخون دوست من🤍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب کسی نگفت ایسان زن محمد رصا خوشبخت ترین خوش شانس ترین 😂😂😂

السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚
خوشبخت ترین آدمی ک دیدم هرچقدر  دل میشکنه و بد میکنه هروز باعزت تر و محبوب تر شدع و پولدارتر بن ...

کلا بد بودن بهت امکان خوشبخت زندگی کردن میده

لطف میکنی یه صلوات مهمونم کنی؟الهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ....دختری از جنس خوشبختی/پر از امید به زندگی/پر از حس خوب❤️💫😇💕///اگه میخوای به معجزات خدایی برسی تاپیک معجزه زندگی به بعد منو بخون دوست من🤍
اینکه هم خوشگلن هم پولدار واقعا دردناکه

دقیقا این جفتشو باهم داره

هرکی رو که فکر میکردم خیلی خوشبخته وقتی نشستم باهاش صحبت کردم و از زندگی شخصیش گفت فهمیدم ماها فقط ظاهر زندگیه بقیه رو میبینیم و از باطنش خبر نداریم.

پس هیچکس خوشبختی مطلق نداره

کسی که دوستت داشته باشه همیشه تایم خالی واسه با تو بودن پیدا میکنه پس بیخودی تلاش نکن✌