2821
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

اره دیگه ترشیدگی درد داره  البته طبیعیه که با این شعور پایین و عقل نداشتت خواستار نداشته باشی ...

به تو ربطی نداره🤣
حالا یه امروزی ما عصبی بودیم ببین چجور میزنن سرت بی ادبا😡

سوال که کردم بهم میگه صبح بخیر فکر کردم داره مسخرم میکنه

عزیزم واقعا اونقدر حرف بدی نزد که این طوری کردی 

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) w ww.goftino.com/c/BVamgS فاصله رو بردار پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

آخه اولش به  من میگه صبح بخیر

عزیزم یه کم صعه صدر داشته باش خیلیا تو زندگی روزمره یه وقتایی اینو به هم میگن و معنی بدی نمیده حتی اگه هم ناراحت بشی نباید اینقذر تند بروز بدی چون چیز خاصی نبوده که

خششش خش خش خش                         چیه خب امضا کردم دیگه  آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇
میزنم تو سرتا اسکول عقب مونده عین آدم جواب بده یا خفشو از سایت گمشو برو بیرون الاغ عقده ...

یعنی چی چرا انقد بد حرف زدید

بجنگید برای رویاهای ناب زندگیتون ❤️ کاربری nام نی نی یار تعلیق نکن منو دیگه سیم کارت ندارم 😑دانشجوی روانشناسی هستم ✌🏻 
@نی_نی_یار_پنج     @نی_نی_یار_3     نی نی یار چرا تعلیق نمی کنین؟🙄

چرا از دو سه روز پیش تا الان پیگیرین؟ دوباره فحش داده ؟ من الان امدم خبر ندارم

ارتباط با نی نی یار فقط:@niniyar