دو شیوه داره
ما این مدلی درست میکنیم
بادمجون کبابی میکنیم دونه هاشو تا حد امکان میگیرم دستکش میپوشم بادمجونو چنگ میزنم و له میکنم چون دوس دارم کش بیاد دوس ندارم له باشه
توش،سیر رنده میکنم و باهم کاملا تفت میدم تا سرخ شه
پورهگوجه اضافه میکنم درشو میبندم تا به خورد هم برن
بعدکه جا افتاد درو برمیدارم اب اضافی تبخیر شه
وسطش ی چاله میکنم ی تخم مرغ میشکنم درو میذارم تا بپزه کاملا
میتونی هم بزنی تخم مرغو باهاش
حالا ی عده اول سیرو تفت میدن تخم مرغ میزنن بعد تهش به مواد بادمجونی اضافه میکنن