2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شمالیم این مدلی درست میکنم نمیدونم با بقیه فرق داره یا نه من یکم سیر میریزم تفت میدمبهش زردچوبه نمک فلفل میزنم بعد بادمجونی که کباب کردم و با چاقو خردش کردم قاطیش میکنم یکم باهم تفت بخورن بعدش گوجه رنده میکنم قاطیش میکنم درش میذارم زیرش کم میکنم بعد که قشنگ جا افتاده شد تخم مرغ میزنم نوش جان فقط اگر گوجه رنگ نداشت یکم رب بزنه خوشرنگ شه

فقط 19 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تاریخ۱۴۰۴/۰۳/۰۲ بیبی چکم مثبت شد 🥰۱۴۰۴/۰۳/۰۳ جواب آزمایشم با بتا ۱۶۰۰ مثبت شد مامان جون نمی‌دونم دختری یا پسر ولی منو بابا عاشقانه دوست داریم و از حضورت خوشحالیم 😘۱۴۰۴/۳/۳۱ رفتیم سونوگرافی خدارو شکر قلبت تشکیل شده بود 🤩۱۴۰۴/۴/۲۳ رفتیم انتی بابا کلی ذوق کرد از دیدنت و توهم حسابی شیطنت و دلبری میکردی دستای کوچولوت تو دهنت بود و دکتر احتمال داد یه پسر ناز باشی😍۱۴۰۴/۵/۲۰ اولین ضربهات مثل نبض حس کردم عشق مامان 🥰۱۴۰۴/۰۶/۰۵ رفتیم آنومالی ماشاالله خیلی شیطونی مامانی همش داشتی میچرخیدی دوست داشتم ساعتها به صفحه مانیتور نگاه کنم و ببینمت خانم دکتر گفت یه پسر نانازی 🤩 

دو شیوه داره

ما این مدلی درست میکنیم

بادمجون کبابی میکنیم دونه هاشو تا حد امکان میگیرم دستکش میپوشم بادمجونو چنگ میزنم و له میکنم چون دوس دارم کش بیاد دوس ندارم له باشه 

توش،سیر رنده میکنم و باهم کاملا تفت میدم تا سرخ شه 

پورهگوجه اضافه میکنم درشو میبندم تا به خورد هم برن 

بعدکه جا افتاد درو برمیدارم اب اضافی تبخیر شه

وسطش ی چاله میکنم ی تخم مرغ میشکنم درو میذارم تا بپزه کاملا 

میتونی هم بزنی تخم مرغو باهاش 

حالا ی عده اول سیرو تفت میدن تخم مرغ میزنن بعد تهش به مواد بادمجونی اضافه میکنن

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

بادمجان کبابی رو وقتی سیر چرخ شده کمی تفت خورد و بهش زردچوبه زدی به سیر اضافه میکنی و یکم تفت میدی بعد پوره گوجه فرنگی اضافه میکنی میزاری اب گوجه کشیده شه نمک بزن بعدشم که یه کوچولو رب و میزاری مواد به خورد هم بره با شعله ملایم و در نیمه باز،در انتها تخم مرغ میشکنی روی مواد هم میتونی هم بزنی هم درسته بشکنی وقتی تخم مرغ پخت آمادس

با برگ ریحون تزیینش میکنی نوش جان

اون دوستمون گفت رب نزن☹️☹️

اخه وقتی گوجت بیرنگ باشه رنگ میرزا قاسمی قشنگ نمیشه من بخاطر همین یه نصف قاشق میزنم اگر رنگ گوجه خوب باشه که نیازی نیست

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تاریخ۱۴۰۴/۰۳/۰۲ بیبی چکم مثبت شد 🥰۱۴۰۴/۰۳/۰۳ جواب آزمایشم با بتا ۱۶۰۰ مثبت شد مامان جون نمی‌دونم دختری یا پسر ولی منو بابا عاشقانه دوست داریم و از حضورت خوشحالیم 😘۱۴۰۴/۳/۳۱ رفتیم سونوگرافی خدارو شکر قلبت تشکیل شده بود 🤩۱۴۰۴/۴/۲۳ رفتیم انتی بابا کلی ذوق کرد از دیدنت و توهم حسابی شیطنت و دلبری میکردی دستای کوچولوت تو دهنت بود و دکتر احتمال داد یه پسر ناز باشی😍۱۴۰۴/۵/۲۰ اولین ضربهات مثل نبض حس کردم عشق مامان 🥰۱۴۰۴/۰۶/۰۵ رفتیم آنومالی ماشاالله خیلی شیطونی مامانی همش داشتی میچرخیدی دوست داشتم ساعتها به صفحه مانیتور نگاه کنم و ببینمت خانم دکتر گفت یه پسر نانازی 🤩 

مرسی  بعد برای چهارنفر چندتابادمجون

خواهش میکنم عزیزم من دونفریم حدود 4 یا 5 تا بادمجون متوسط دوتا گوجه دو حبه سیر میریزم ولی میزانش ذایقه ایه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سیرو رنده کن تفت بده بعد گوجه رو اول بریز بوی خامیش بره دوباره بادمجون کبابی شده ساطوری  رو اضا ...

اصلا دستورش اینجوری نیست تخم مرغ حتما باید باشه عزیزم من رشتی هستم

هیچ زمانی واسه همیشه موندگار نیست چه غم باشه چه شادی گذراست پس بیا خودمونو درگیر نکنیم😊

عزیزم من رشتی هستم دستورش فقط همینه غیر این باشه طعم بادمجون زیاد میشه و خوشمزه نمیشه اول بادمجون و کبابی میکنی بعد با گوشت کوب قشنگ له میکنی بعد یه دو تا گوجه توش رنده کن بزار رو گاز آبش تبخیر بشه تو یه ماهیتابه دیگه سیر رنده شده رو زرچوبه بزن بعد هم تخم مرغ قشنگ سرخ کن در حدی که قشنگ بشه بعد هم اضافه کن به بادمجون و گوجه که خشک شده آبش سرخشون کن با هم نمک فلفل هم بزن یه قاشق نصف هم رب بزن  خوب سرخ کن ما شمالیا که اینجوری درست میکنیم همه هم عاشق میرزاقاسمی شمالیا هستن

هیچ زمانی واسه همیشه موندگار نیست چه غم باشه چه شادی گذراست پس بیا خودمونو درگیر نکنیم😊