2777
2789
خانم ها چرا تو حاشیه شهر خونه نمیخرید  درسته منطقه خوبی نیست اما از مستاجری خیلییییی بهتره&nbs ...

چونکه خیلی مهمه کجا زندگی کنیم ما الان با اینکه ۲ تا خونه داشتیم حاشیه شهر ولی مامان بابام اصلا نرفتیم اونجاها بشینیم هنوزم مستاجریم ولی بهتر از حاشیه نشی هست 

خالم قبلا پز میداد خونه دارییییم در صورتیکه پول پیش ما از خونه اونا گرون تر بودش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهرم میگه :اینهمه کار کنیم بدیم صاحبخونه اجاره هم بدیم اخرسر ن گولم ن بدرد میخوره ن تونستیم بخاطر ا ...

راست میگه ی سال کار کن بده صابخونه ازونور تا سال بعد پولت بشه نصف

حالم ازین مملکت بهم میخوره

این نیز بگذرد .....
شوهرم میگه :اینهمه کار کنیم بدیم صاحبخونه اجاره هم بدیم اخرسر ن گولم ن بدرد میخوره ن تونستیم بخاطر ا ...

راست میگه

من سالی که ازدواج کردم تو همین مجتمع که هستیم خونه کرایه کردیم ۵ تومن ماهی ۴۰۰ تومن

الان قیمتایی که گذاشتن ۲۵۰ تا ۳۰۰ رهن کامل

۲۰۰ تومن ۲ تومن

از سال ۹۴ تا الان انگار بالای ۵۰ سال گذشته انقدر گرون شده هنه چیز

میگه کارم از گریه گذشته ک دارم میخندم الان همونیم 😀

واقعا عموم زنگ زده برا تبریک بچم بدنیا اومده بود ایران نیست میگفت خیلی بدشانسی عمو 

نمیدونم کی چی بهش گفته🤦‍♀️

دیگه خودم زدم ب اون راه 

ی عمر دنبال بچه بودم الان ک بچم 6 ماهشه پریودم عقب افتاده فک کنم باردارم کلا استراحت مطلقم با سرکلاژ و پساری ب زور ب ماه 8 و 9میرسم سزم بودم چقدم درد طبیعی کشیدم، نمیتونم بدنم نمی‌کشه باردار بشم ب این زودی حالا اینارو هم تحمل کنم جون سالم ب در ببرم 

ی طرف قضیه هست ی طرف دیگشم اینه شوهرم دارو میخوره دکترش گفته تا ی سال نباید بچه دار بشیم وگرنه مشگل ژنتیکی پیدا میکنه 

میترسم برم آزمایش بدم بدبختیم یکی دوتا نیست که

چونکه خیلی مهمه کجا زندگی کنیم ما الان با اینکه ۲ تا خونه داشتیم حاشیه شهر ولی مامان بابام اصلا نرفت ...

ادم اگه دونفر زن و شوهر باشن حاشیه رو میشه تحمل کرد

ولی بچه من بیرون میره با بچه‌ها بازی میکنه اون منطقه مدرسه میره

حاشیه شهر ما همش خلافکارن

واقعا عموم زنگ زده برا تبریک بچم بدنیا اومده بود ایران نیست میگفت خیلی بدشانسی عمو  نمیدونم کی ...

احتیاط کن اتفاقا ازینکه نری ازمایش بترس 

سریع برو و ببین هستی یا نه  

چون بارداری با احتمالات آدمو میکشه،  خدای نکرده یوقت حرف دکتر نشه

این نیز بگذرد .....
راست میگه من سالی که ازدواج کردم تو همین مجتمع که هستیم خونه کرایه کردیم ۵ تومن ماهی ۴۰۰ تومن الان ...

اره والا خیلی داغونه 

کاش دنیا ی کم استپ می‌کرد تا ماها کار کنیم برسیم به بقیه 

بخدا نمیدونم چطوری میرسونن بقیه و همچی دارن 

خونه تفریح مسافرت ماشین خوب طلا لباسای مارک 

ان شاءالله مام تجربه کنیم