2777
2789
نورم  اسکین چیه؟

همون راکوتانه 

برای جوش داده ولی هنوز نخوردم

چون زدم تو نت دیدم نوشتن باید ازمایش بدی اول

ولی دکتره ازمایش نگرفته بود ازم که نسخه کرد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همون راکوتانه  برای جوش داده ولی هنوز نخوردم چون زدم تو نت دیدم نوشتن باید ازمایش بدی اول ول ...

اره برای راکوتان آزمایش کبد میدن اول آزمایش به دکتر نشون بده بعد بخور برای کبد مضر تهرانی برو پیش ژاله  شربیانی 

اره برای راکوتان آزمایش کبد میدن اول آزمایش به دکتر نشون بده بعد بخور برای کبد مضر تهرانی برو پیش ژا ...

ببین پس باید بدی پیش متخصص پوست اون باید تصمیم بگیر بده یا نده یا اگه حساسی برو داخلی یا فوق گوارش

داخلی برو تهرانی ؟ برو پیش دکتر امیریان اگه مشکل زنانه داری برو دکتر زنان

پریودم هر۴۰ روزه دورش

چن سال پیش که رفتم سونو  و اینا گفتن کم خونیه فقط

قزوینم

نمیدونم کدوم دکتر باید برم

با کجود پریود دیر به دیر برم زنان یا داخلی.همه چیمم خوبه جز کم خونی که قرص میخورم  و ویتامین دی

داخلی برم عزیزم؟؟ یا عمومیو زنانم میشه

جهت اطلاع من کاربر آقا هستم . بهتره بری داخلی یا غدد . من خودم کبد چرب دارم که باهاش درگیرم . بهترین روش .‌پیاده روی . پرهیز از آب سرد و یخ . کاهش وزن . پرهیز از فست فود و غذای چربه

جهت اطلاع من کاربر آقا هستم . بهتره بری داخلی یا غدد . من خودم کبد چرب دارم که باهاش درگیرم . بهترین ...

اها😂

مرسی

خوب شدین الان؟؟

درمان داره؟یا از ایناس که باید همیشه قرص بخوری کنترل کنی

اها😂 مرسی خوب شدین الان؟؟ درمان داره؟یا از ایناس که باید همیشه قرص بخوری کنترل کنی

من وزنمو حدود ۱۵ کیلو کم کردم . آب یخ به شدت میخوردم که حذف کردم .‌فست فود حذف شده . غذای چربم نمی‌خورم.  خیلی بهتر شد . فیبرو اسکن رفتم که دکتر گقت خوشبختانه کبدم آسیب جدی ندیده ولی تاکید کرد وزنو کمتر کنم