2777
2789
پولدارا چرا دیگه افسرده میشن‌؟

یکیش مامان باباش طلاق گرفته بود مامانشم بی اعصاب بود و چندتا مشکل روحی دارو خورد رفت کما بعدشم فوت کرد یکیشم خیلی پولدار نمد چرا اینطوری کرذ

اینم میگذره سخت نگیر:)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید بی ربط باشه ولی یه خبری خوندم یه دختر بچه که ننه باباش باهم مشکل داشتن میرفته با دختر همسایه که بزرگتر بوده روپشت بوم بازی یه شب که دوباره ننه بابای احمقش دعوا میکنن وهیچوقت این بچه هم براشون مهم نبوده که کجاست, دختره میره رو پشت بوم بادوستش بازی ,دوستش میگه بیا خودکشی کنیم ومیرن طناب اماده میکنن و دخترهمسایه دور گردن دخترکوچیکه رو سه بار میپیچونه و مال خودش رو شل میبنده و دختره که کشته میشه ,خودش میره خونشون میتمرگه,وفردا تازه والدین بچه بلند میشن میبینن اصلا بچه شب خونه نیومده و میرن پشت بوم با جنازش روبه رومیشن وبعد تحقیقات دختر همسایه که ۱۲سالش بود بازداشت میشه وماجرارومیگه

🍃چه سکوتی عالم را فرا می‌گرفتاگر هر کسی به اندازه عملش سخن می‌گفت.👤امام علی (ع)
قشر افسرده 

چه ربطی داره من پرستار بخش مسمومیتم ،همین هفته دیدم ی خانوم با شوهرش دعواش شده بود ...انداخته بود و فوت شد سرتا پاش طلا بود ،۳۲ تا النگو ازینا که ظریفن دستش بود بعد مرگش با سیم چین بریدیم صورتجلسه کردیم دادیم دست شوهرش به انضمام انگشترا و مدال وگوشواره