2777
2789
عنوان

کنکوریا بیاید

75 بازدید | 11 پست

بچه ها من امسال خیلی درس خوندم برای کنکور چون فقط دروس اختصاصی بود، و کلی کلاس رفتم..

ولی نظام قدیمم و معدلم پایینه در حد 15 نمره هامم خوب نبود ولی خب چون نمیخواستم وقت بزارم برای عمومی خوندن ترمیم معدل هم نزدم و ترسیدم ک ترمیم بزنم نرسم بخونم بعدش دیگه فرصت ترمیم روهم ازدست بدم..

الان بنظر‌شما ممکنه بااون معدل بارتبه خوب هم چیزی نیارم؟؟؟

من متاهلم و خیلی هم خودم هم همسرم زحمت کشیدیم امسال .. خیلی شرایط رو باهم تخمل کردیم 😞

الان نزدیک کنکور این فکر داره اذیتم میکنه..

حتی دروس اختصاصی هم ک کلاس رفتم کلاسا فرمول و رابطه های کنکوری رو توضیح میداد و خود استاد فیزیک یا شیمی هم میگفتن ک این رابطه برای رسیدن سریع ب جوابع و برای امتحان نهایی اصلا اینطوری نمره نمیدن و مثل کتاب حل کنید.. من گفتم نظام قدیم بودم و کتاب و فرمولاش و فراموش کردم و الان هرچی توی کلاسا یاد گرفتم باهاش تست میزنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۶۰ درصد کنکوره. اگه اینو خیلی خوب بدی قطعا میتونی موفق بشی توش بنظرم 

از اونی که روزی ده بار می‌گفت دورت بگردم چخبر؟! هنوز داره میگرده یا تو اولین خروجی پیچید به بازی؟!:) گاهی اوقات حسرتِ تکرار یک لحظه،دیوانه‌ کننده‌ترین حس دنیاست🥲
اخه من باید همشو ۱۰۰ درصد بزنم ک بتونم تازه ۶۰ درصد کنکورو بگیرم😭😭😭

من از یه مشاور شنیدم از ۴۰ درصد معدل اگه ۱۰ درصدشو داشته باشی.تو کنکور با درصدای بالای ۲۰/۳۰ میشه پرستاری قبول شد... دیگه نمیتونم تا چه حد درست گفته

از اونی که روزی ده بار می‌گفت دورت بگردم چخبر؟! هنوز داره میگرده یا تو اولین خروجی پیچید به بازی؟!:) گاهی اوقات حسرتِ تکرار یک لحظه،دیوانه‌ کننده‌ترین حس دنیاست🥲
برای رشته های تاپ؟ من مثلا اگه فیزیوتراپی یا چیزای اینطوری بخوامم همینطوره؟

والاتاجایی که من اطلاع دارم برا این رشته ها کف معدل18 و درصد 60تا70هست

شماکه معدلت پایینه قاعدتا باید درصد خیلی بالاداشته باشی