2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بابا طبیعت بدنه اونایی که میگن روشنه چون احتمالا مجرد هستن  بعد از ازدواج و بارداری کلا شکل و ...

اره دقیقا😑سر این فیلما زنا اعتماد به نفسشونو از دست میدن مردام بعضیاشون بی عقلن که ب این موضوع گیر میدن خو معلومه که تو اون فیلما میرن عمل میکنن هزارجور کرم میزنن

﴿𝑲𝒖𝒓𝒅𝒊𝒔𝒉 𝒈𝒊𝒓𝒍﴾🍓فکر میکنید اگر همین فردا زنان از خواب بیدار میشدند و تصمیم میگرفتند که بدن هایشان را همین گونه که هست دوست داشته باشند، چند تجارت از رده خارج میشد؟! تجارت هایی که از ترویج نفرت زن به بدنش درآمد کسب میکنند....! _اکانت حاصل سومین ترکیدن میباشد🪒
نپرسیدی ازشون😂

اصن دیدی یه مرد بشینه غصه بخوره که عوا خاک به سرم چرا شومب.....ولم تیره شده 😂😐

﴿𝑲𝒖𝒓𝒅𝒊𝒔𝒉 𝒈𝒊𝒓𝒍﴾🍓فکر میکنید اگر همین فردا زنان از خواب بیدار میشدند و تصمیم میگرفتند که بدن هایشان را همین گونه که هست دوست داشته باشند، چند تجارت از رده خارج میشد؟! تجارت هایی که از ترویج نفرت زن به بدنش درآمد کسب میکنند....! _اکانت حاصل سومین ترکیدن میباشد🪒
اره دقیقا😑سر این فیلما زنا اعتماد به نفسشونو از دست میدن مردام بعضیاشون بی عقلن که ب این موضوع گیر ...

همیشه چیزای قشنگو میذارن تو ویترین

پورن استارهاهم بهترین برگزیده ترین میارن جلو دوربین ک ببینده زیاد بشه درامدشون زیادتر بشه.

نمیدونم شاید 😅😂

اونا بیشتر اندازه دغدغشونه😶🤐😂

روشن کننده بدن راسن عزیزم یا برند لایسل کیفیت خوبی دارن . میتونی به سایت و پیج ما سر بزنی و از مشاور ...

تروخدا اینقد تبلیغ نکنید این پولا خوردن نداره حرومه

همین که یکی کلی هزینه کنه در اخرم تاثیرشو نبینه و بگه خدا لعنتتون کنه خیر نمیبینید دروغه 

میخواستم بگما لنتی همه رو میدونی😅

😂😂😂😶

متاهلیی

نه عزیزم

نمیدونم چرا مال اونا اینجوری نمیشه😂

چون اونا... 

استغفرالله 🤣

«پرسیدند:آیا‌ او را در حدِ مرگ دوست داری؟        گفتم:بالای قبرم از او صحبت کن و ببین چطور مرا زنده می کند...🌱🤍»                                                                «چگونه می‌شود به شاخه‌ی شکسته فَهماند که باد عذر خواهی کرده است...؟❤️‍🩹»                                                    #محمود_درویش🌱💎