2777
2789
عنوان

عیدی برای تازه عروس

| مشاهده متن کامل بحث + 1515 بازدید | 78 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

معمولا عید غدیر سادات ی چیزی میدن ب مردم ، ولی میتونین ی چیز کوچیک مث روسری بگیرید براش ، هدیه دادن خیلی خوبه گرمی میاره و محبت

شما ک غریبه نیستین من هر شب دارم مچ خودمو در حال غصه خوردن برای چیزی ک هزار بار گفتم فراموش کردم میگیرم 🥲🖤

ی تیکه طلا و لباس و کیف و کفش و روسری و شال اینا بستگی ب وسع مالیتون داره ک کم بزارید یا کامل بخرید یعنی ک میشه فقط طلا و لباس خرید 

میشه طلا و کیف و کفش و روسری بگیری 

توی دوران عقد یا بعد از عروسی

ما تو عقد میبریم عروسی هم  یه وسیله میبریم ولی تو عروسی دیگ بیشترینشو مادر عروس میبره طلا مادر عروس تمام مواد غذایم مادر عروس

مادر داماد هم. در حد توانش یا یه سکه پارسان یا یه وسیله میبره  باز با رسمتونه 

خیلیا با‌ما مشکل دارن.  جوابم فق اینه... مشکل گشااا ابرفضل جواب کامنت منفی نمیدم

کی گفته عید غدیر برای ساداته؟

کاربرآقاهستم,چهل وسه ساله متاهل و دارای فرزند_متاهل_تذل الامور للمقادیرحتی یکون الحتف فی التدبیر.کارها چنان در سیطره تقدیر قرار گیرد که چاره جویی به مرگ میانجامد .حضرت علی(ع).معنایش اینست که:گاه انسان باتمام تدابیر وحیله ها راه به جایی نمیبرد.حکمت ۱۶نهج البلاغه  یارب نظر تو برنگردد برگشتن روزگار سهل است

توی دوران عقد یا بعد از عروسی

در کل قبل عروسی خانواده پسر عیدی اینامیارن.بعد عروسی خانواده دختر 

چشم به راه بچه...الهی همه به آرزوهاشون برسن💞صلوات برای سلامتی امام زمانمون یادمون نره❤

تو دوران عقد که. تو عید غدیر ما نمیبریم فقط تو قربان میبریم ،بعد عروسی هم که کلا نمیبریم  اما خب چون شما عروستون ساداته یه لباس خوشگل براش کادو بگیرین و برین خونشون چه ابرادی داره