2777
2789
عنوان

آب سیاه چشم، لطفا کمک کنید تهرانی ها

11743 بازدید | 37 پست

سلام بچه ها .من شهرستانم دکتر بهم گفته احتمال زیاد آب سیاه دارم خیلی میترسم

لطفا بهترین دکترای تهران رو که تو این بیماری تبحر دارند رو بهم معرفی کنین

فشار چشمت بالاست عزیزم؟ من هم شوهرم گلوکوم داره، البته دکتر خوب توی تهران سراغ ندارم حقیقتش اما در کل بیماری قابل کنترله با قطره و دارو، نهایتا لیزر میکنی فشار چشمت میاد پایین و سالانه چکاپ میکنی حواسش باشه دکتر به بیناییت اما حتما حتما پیگیری کن و خیلی هم سختگیر باش روی درمان و دکترت.

Sie wollen mein Herz am rechten Fleck, doch seh" ich dann nach unten weck, dann schlägt es LINKS...LINKS...LINKS. "
فشار چشمت بالاست عزیزم؟ من هم شوهرم گلوکوم داره، البته دکتر خوب توی تهران سراغ ندارم حقیقتش اما در ک ...

آره دکتر بهم گفت فشار چشمت روی مرزه.میتونم بپرسم شوهر شما چند سالشه؟من ۳۰ سالمه.آخه خیلی زوده واسه این بیماری.راستی علایم دارن همسرشما؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره دکتر بهم گفت فشار چشمت روی مرزه.میتونم بپرسم شوهر شما چند سالشه؟من ۳۰ سالمه.آخه خیلی زوده واسه ا ...

تو هر سنی پیش میاد عزیزم غصه نخور، خیلی‌ها هستن اصلا مادرزادی گلوکوم دارن. فشار چشمت چنده؟

من شوهرم ۲۷ سالشه، با فشار چشم خیلی خیلی بالا رفت دکتر که تشخیص دادن براش الان داره قطره مصرف میکنه اما تو فکریم دکترش رو عوض کنیم. قبل تشخیصش تاری دید شدید داشت خیلی بد میدید، چشمش درد هم داشت و حس فشار. البته بدون علامت هم ممکنه باشه گلوکوم.

Sie wollen mein Herz am rechten Fleck, doch seh" ich dann nach unten weck, dann schlägt es LINKS...LINKS...LINKS. "
تو هر سنی پیش میاد عزیزم غصه نخور، خیلی‌ها هستن اصلا مادرزادی گلوکوم دارن. فشار چشمت چنده؟ من شوهرم ...

نگفت فشار چشمم چنده .منم تاری دارم از دور البته و درد هم یکم میکنه.به نور هم حساس شدم.

میدونی اینقدر این چندوقت مریض شدم دیگه ترسیدم

نگفت فشار چشمم چنده .منم تاری دارم از دور البته و درد هم یکم میکنه.به نور هم حساس شدم. میدونی اینقد ...

بپرس حتما عزیزم خیلی مهمه بدونی فشار چشمت رو. ایشالا اصلا گلوکوم نباشه و خیالت راحت بشه، حق داری واقعا مریضی خودش بده، گلوکوم هم واقعا چیز ترسناکیه تشخیص بدن برای آدم❤️

فشار چشمت بالاست عزیزم؟ من هم شوهرم گلوکوم داره، البته دکتر خوب توی تهران سراغ ندارم حقیقتش اما در ک ...

سلام

فشار چشم شوهر شما ابتدا چند بود؟

بعد عمل فشارش اومد پایین یا بعد لیزر هم قطره استفاده میکنن؟

سلام فشار چشم شوهر شما ابتدا چند بود؟ بعد عمل فشارش اومد پایین یا بعد لیزر هم قطره استفاده میکنن؟

سلام عزیزم. فشارش هنوز ثابت نشده دکتر گفته فعلا بهتره عمل نکنه تا ثابت بشه. هنوز قطره استفاده میکنه. اولین بار که تشخیص گرفت ۲۵ بود، پایین اومد باز تو چکاپ بعدی رفت بالا در حد ۳۵ متاسفانه، الان دوباره تحت کنترله.

سلام عزیزم. فشارش هنوز ثابت نشده دکتر گفته فعلا بهتره عمل نکنه تا ثابت بشه. هنوز قطره استفاده میکنه. ...

سلام

مرسی عزیزم که جواب دادی

ببخشید بازم سوال داشتم

وقتی فشار چشم همسرتون بالا می‌رفت مثلا روی ۳۵ چه علائمی داشت؟

ببینید این علائم رو داشتم

هاله دور لامپ تو شب

سردرد تو قسمت پیشانی و چشم درد

درد اطراف چشم. درد تو صورت

الان تحت کنترل هست یعنی خداروشکر اومده پایین ۲۰؟

بازم ممنون که جواب میدی

آرزوی سلامتی برای همسرتون و شما دارم

سلام مرسی عزیزم که جواب دادی ببخشید بازم سوال داشتم وقتی فشار چشم همسرتون بالا می‌رفت مثلا روی ۳۵ ...

من همسرم درد توی صورت رو نداشت عزیزم ولی هاله میدید دور نورهای نقطه‌ای توی شب، البته خیلی قبل‌تر از این که تشخیص بگیره. علامتی که خیلی داشت بیشتر از همه درد شدید چشم بود و بعد هم سردرد که گاهی بود نه همیشه، هنوز هم البته سردرد میگیره که میگرنیه. الان روی ۱۵عه فشار چشمش، دکتر هدف گذاشته بود برای ۲۱ که نگه داره روی همین مرز ولی خداروشکر پایین‌تر اومد. همیشه تنت سالم باشه عزیزم، امیدوارم کمکی کرده باشم اگه باز هم چیزی ازم برمیومد بگو❤️

من همسرم درد توی صورت رو نداشت عزیزم ولی هاله میدید دور نورهای نقطه‌ای توی شب، البته خیلی قبل‌تر از ...

مرسی عزیزم که جواب دادی

میشه بپرسید تو شب یعنی تو تاریکی مشکل داشتند یا نه؟ یعنی دیدشون تو شب و تاریکی مثل قبل بوده یا تغییر کرده. به حالتی مثل اینکه تو شب و تاریکی دیدت خوب نباشه

آخه من ابن علایم رو دارم ولی فشار چشم همیشه ۱۶ و ۱۷ هست. دکترم میگه بالا نیست خیلی ها با قطره میان رو ۱۶ و ۱۷ و راضی هستن.

یعنی الان خدارو شکر مشکل هاله اطراف لامپ ها از بین رفته؟