2777
2789
عنوان

مامانا بیاین توروخدا

126 بازدید | 13 پست

بچم ۷ ماهشه . چند روزه سینمو نمیگیره خیلی خیلی ناراحتم. نمیدونم چرا پسش زده.فقط چند دفعه شیشه بش دادم. یک یا ۲‌دفعه در روز تقریبا یه هفته😭

خیلی ناراحتم. تا میاد نزدیک سینم جیغ میزنه و همش تکون میخوره😭

چیکار کنم برگرده ؟

تورو خدا اگه راه کاری دارین دریغ نکنین. دعاتون میکنم

وزن اولیه ۹۸.۶🙈وزن هدف ۷۰😍 هدف اول:۹۵🔓هدف دوم:۹۰🔓هدف سوم:۸۵🔓هدف چهارم:۸۰🔒هدف پنجم:۷۵🔒هدف نهایی:۷۰😍❤️ عضو گروه قرمز تاپیک بامداد خماریه دفعه تونستم بازم میتونم💪

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببر یکی سقشو بده بالا اگه نخورد اشکال نداره بعضی بچه ها فقط ۳ ماه شیر میخورن

این کارو اون اوایل انجام دادم. دوباره هم باید ببرم؟

وزن اولیه ۹۸.۶🙈وزن هدف ۷۰😍 هدف اول:۹۵🔓هدف دوم:۹۰🔓هدف سوم:۸۵🔓هدف چهارم:۸۰🔒هدف پنجم:۷۵🔒هدف نهایی:۷۰😍❤️ عضو گروه قرمز تاپیک بامداد خماریه دفعه تونستم بازم میتونم💪
خانوم اسي ببخشيد شما از كجا عضو گروه لاغري شدين ؟ببخشيد سوالم بي ربطه ،

تاپیک لاغری بامداد خمار

نباید بهش شیشه میدادی به شیشه عادت کرده ،یه خورده سر سینه تو با آب شکرشیرین کن ببین نمیگیرتش

آره اشتباه کردم ولی فکر نمیکردم دیگه بچه ۷ ماهه بخواد سینه رو ول کنه. اصن اوایل بش ندادم

آره اشتباه کردم ولی فکر نمیکردم دیگه بچه ۷ ماهه بخواد سینه رو ول کنه. اصن اوایل بش ندادم

بزارخیلی گرسنه بشه سر سینه تو شیرین کن یه آیة الکرسی هم بخون فوت کن بهش بزاردهنش تا دوباره عادت کنه

بزارخیلی گرسنه بشه سر سینه تو شیرین کن یه آیة الکرسی هم بخون فوت کن بهش بزاردهنش تا دوباره عادت کنه

ینی بش فرنی و غذا ندم؟