2777
2789
عنوان

خانمای خوش سلیقه بیاید راجبه دکوراسیون نظر میخوام ..

| مشاهده متن کامل بحث + 2907 بازدید | 90 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شیشه ها رو بردار فقط دسته گل عروسیت رو بزار بعدم میتونی دسته گلت رو ببری گل فروشی برات درست کنن بزنی دیوار اتاق خوابت قشنگ میشه روی بوفه چیزی نزاری قشنگتره
تا ابد این جمله را انشا کنید *پای این طوماررا امضاکنید* هرکجا ماندید درکل امور*روبه سوی حضرت زهرا کنید              
تلویزیون جلوی پنجره بزرگ خوب نیست چون نور میزنه تو چشم دید رو میگیره. حتی روبروی نور هم بذاری خوب نیست چون نور میفته تو تلویزیون. من به همون چیدنان مبلت رای دادم
من هر روز بیش از پیش به این راز پی میبرم که تو خلق شده ای برای من تا زیباترین زندگی را برایم بسازی. دوستت دارم
پس شیشه هارو برمیدارم ... سلنا جون چجوری دسته گل و درست میکنن ؟ ولی ایده خوبیه میزارم اتاق خوابم ...
اگر میدونستید ۹۰درصدِ آدمای دورتون از خوشحالی و موفقیتتون خوشحال نمیشن، هیچوقت چیزی که صددرصد قطعی نشده رو به هیچکس نمیگفتید‌ 😊
بچه ها پس چیدمان مبلم عکس آخر باشه ولی مدل پردم عکس اول درسته ؟؟؟ اگه موافقید لایک کنید
اگر میدونستید ۹۰درصدِ آدمای دورتون از خوشحالی و موفقیتتون خوشحال نمیشن، هیچوقت چیزی که صددرصد قطعی نشده رو به هیچکس نمیگفتید‌ 😊
ممنونم سمیرا جون 😘😘 بچه ها بنظرتون پرده ها طرف بوفه باشن یا اونطرف سمت مبل تکی
اریانا جان دوستانه بهت میگم دسته گل عقد و عروسی چیز شیکی نبست اونم گذاشتی بالای بوفه ات کلا شلوغ کرده و نمای قشنگی نداده به خونت من خودم شب عروسی دسته گلم رو انداختم دور البته طبیعی بود
‏از چیزی نمیترسم بجز حجم کتابهای نخونده و فیلم‌های ندیده