2777
2789
عنوان

خانومای فعال و پرانرژی

289 بازدید | 11 پست

چجوری بعضی خانوما هم خونه زندگیشون مرتب و عالیه هم خودشون همیشه مرتب و خوشگل و آرایش کرده و ترو تمیزن هم روحیه شون اینقدر عالیه و همیشه فعالن؟ گاهی حتی شاغل هم هستن؟  چرا من نمیتونم؟

اینکه مامانم و مادر شوهرم اینطوری نیستن هم بی تأثیر نیستا ولی همیشه غبطه میخورم میگم کاش منم اون طوری بودم کاش مادر و مادرشوهر منم اونجوری بودن یاد می‌گرفتم..... 

هردوشون همیشه افسرده همیشه ژولیده پولیده خونه زندگی داغون سرو صورت افتضاح با اینکه وضع مالی هردو اونقدر بد نیست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم درکت میکنم.

به نظرم ارتباط با افراد پر انرژی میتونه موثر باشه.

من روزهایی که قرار برام مهمون بیاد خیلی انگیزه بیشتر دارم واسه کار خونه و...

راه نجات منحصر به امام زمان علیه السلام است. 

نمیدونم راستش بهش فکر نکردم ولی صبا خونرو جمع میکنم یه لباس قشنگ تن پسرم میکنم میرم سرکار ساعت شیش میام خونه یه حموم میرم همیشه خدا هم پیرهن تنم میکنم نه تمیز و فعالم نه ژولیده در حد وسط قرار دارم 😂 شمام اینکارو بکنی بهت انرژی میده واقعا همیشه که ادم نباید پر انرژی باشه♥

وقتی قهوه میخوری، از تلخیش لذت میبری...                      اما وقتی بادوم بخوری و تلخ باشه میندازیش دور... چون از بادوم انتظار تلخی نداری! بحث بحثه انتظاره 🌚✨
منم درکت میکنم. به نظرم ارتباط با افراد پر انرژی میتونه موثر باشه. من روزهایی که قرار برام مهمون ب ...

دیروز رفتیم تو یه جمعی دیدم خانوما چه خوشگل و آرایش کرده و روحیه ها عالی بیست لباسا ترتمیز و مرتب و لاکچری ولی من و مامانم چی ، مثل افسرده ها 

حالم بد شد اصن

نمیدونم راستش بهش فکر نکردم ولی صبا خونرو جمع میکنم یه لباس قشنگ تن پسرم میکنم میرم سرکار ساعت شیش م ...

چه خوب انشاالله که همیشه همینطوری عالی باشین و سرزنده

والا منم ی سرکار میرم میام بازم نمیتونم هرروز به خودم برسم ولی خونه خدایی همیشه تمیزه 

من همین که می‌خوام خونم مرتب و ترتمیز باشه تمیز که میکنم قشنگ دیگه میبینم اصلا انرژی واسه خودم ندارم

چه خوب انشاالله که همیشه همینطوری عالی باشین و سرزنده

مرسی عزیز دلم همچنین ♥♥

وقتی قهوه میخوری، از تلخیش لذت میبری...                      اما وقتی بادوم بخوری و تلخ باشه میندازیش دور... چون از بادوم انتظار تلخی نداری! بحث بحثه انتظاره 🌚✨
البته من با آرایش بیرون منزل مخالفم اما مرتب و تر و تمیز بودن خیلی خوبه منم خیلی از اوقات حال ت ...

ولی دیگه هم خودم هم شوهرم خسته شدیم از این اوضاع می‌خوام عوض شم نمی‌دونم چجوری شروع کنم

ولی دیگه هم خودم هم شوهرم خسته شدیم از این اوضاع می‌خوام عوض شم نمی‌دونم چجوری شروع کنم

اگه به نتیجه رسیدی به من هم بگو

چون منم خیلی بی حوصله ام نسبت به کار خونه و به خودم رسیدن

راه نجات منحصر به امام زمان علیه السلام است.