khanoome_dadgar مدیر استارتر عضویت: 1401/10/22 تعداد پست: 4520 عنوان خانماى واردبه روبيكا 153 بازدید | 24 پست چطورى تواين برنامه اكانتمو كامل حذف كنم؟گزينه حذف اكانت نداره اللهم عجل لوليك الفرج♥️🌹 توتاپيكايى ميرم ونظرميدم كه اطلاعات داشته باشم🌹يه خانم فعال،مستقل،پرانرژى،جذاب ومثبت انديش ومثبت نگر😍بخودم وديگران احترام ميذارم بيايدهمگى بهم احترام بذاريم ♥️هرگونه بى احترامى وبحثى روجواب نميدم چون من احترام برام اولويته🥰بيايدباهم خوب باشيم اينطورى دنياجاى قشنگى ميشه❤️❤️❤️❤️❤️ 1402/03/23 | 09:12 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
khanoome_dadgar مدیر استارتر عضویت: 1401/10/22 تعداد پست: 4520 نمیشه ينى هيچ راهى نداره؟ اللهم عجل لوليك الفرج♥️🌹 توتاپيكايى ميرم ونظرميدم كه اطلاعات داشته باشم🌹يه خانم فعال،مستقل،پرانرژى،جذاب ومثبت انديش ومثبت نگر😍بخودم وديگران احترام ميذارم بيايدهمگى بهم احترام بذاريم ♥️هرگونه بى احترامى وبحثى روجواب نميدم چون من احترام برام اولويته🥰بيايدباهم خوب باشيم اينطورى دنياجاى قشنگى ميشه❤️❤️❤️❤️❤️
0ژیوانا0 عضویت: 1402/02/27 تعداد پست: 5056 میگن اگر دوسال استفاده نکنی حذف میشه ولی کسایی رو دیدم که میگفتن بعد از دوسالم حذف نشده ، تنها راهش سوزوندن خط و آتیش زدن گوشیه😂😂 من میگم حالم خوبه تو باور نکن اول بترس از خدا بعدش بترس از کسی که نمی ترسه از خدا لینک حذف تاپیک
my__love عضویت: 1401/12/22 تعداد پست: 2392 ينى هيچ راهى نداره؟ ببخشید تو نسخه جدیدش امکان حذف اکانت هست منم الان دیدم 🩵
mandanaandmelika عضویت: 1397/10/24 تعداد پست: 129 میرین تو تنظیمات روبیکا میزنین حریم خصوصی و امنیت و بعد میزنین رو این مدت نبودم سه ماه بعدش میزنین حذف حساب کاربری تامام
تپلووووام عضویت: 1402/03/18 تعداد پست: 6065 ينى هيچ راهى نداره؟ عزیزم رو حریم خصوصی و امنیت بزن خباون پایین حذف حساب کاربری هستاونو بزن برات لینک میاد لینکو بزنی اکانتت حذف میشه کامل پانزدهمین کاربری کاربر ۱۳۹۷
mandanaandmelika عضویت: 1397/10/24 تعداد پست: 129 میگن اگر دوسال استفاده نکنی حذف میشه ولی کسایی رو دیدم که میگفتن بعد از دوسالم حذف نشده ، تنها راهش ... تکنلوژیه ها😂
mandanaandmelika عضویت: 1397/10/24 تعداد پست: 129 میرین تو تنظیمات روبیکا میزنین حریم خصوصی و امنیت و بعد میزنین رو این مدت نبودم سه ماه بعدش میزنین ح ... .
my__love عضویت: 1401/12/22 تعداد پست: 2392 https://s8.uupload.ir/files/screenshot_20230613-091719_rubika_ukng.jpg 🩵
khanoome_dadgar مدیر استارتر عضویت: 1401/10/22 تعداد پست: 4520 میگن اگر دوسال استفاده نکنی حذف میشه ولی کسایی رو دیدم که میگفتن بعد از دوسالم حذف نشده ، تنها راهش ... واى چه بد اين برنامه ها اللهم عجل لوليك الفرج♥️🌹 توتاپيكايى ميرم ونظرميدم كه اطلاعات داشته باشم🌹يه خانم فعال،مستقل،پرانرژى،جذاب ومثبت انديش ومثبت نگر😍بخودم وديگران احترام ميذارم بيايدهمگى بهم احترام بذاريم ♥️هرگونه بى احترامى وبحثى روجواب نميدم چون من احترام برام اولويته🥰بيايدباهم خوب باشيم اينطورى دنياجاى قشنگى ميشه❤️❤️❤️❤️❤️
khanoome_dadgar مدیر استارتر عضویت: 1401/10/22 تعداد پست: 4520 ببخشید تو نسخه جدیدش امکان حذف اکانت هست منم الان دیدم واسه من نوشته نسخه ى كنونى نداره اللهم عجل لوليك الفرج♥️🌹 توتاپيكايى ميرم ونظرميدم كه اطلاعات داشته باشم🌹يه خانم فعال،مستقل،پرانرژى،جذاب ومثبت انديش ومثبت نگر😍بخودم وديگران احترام ميذارم بيايدهمگى بهم احترام بذاريم ♥️هرگونه بى احترامى وبحثى روجواب نميدم چون من احترام برام اولويته🥰بيايدباهم خوب باشيم اينطورى دنياجاى قشنگى ميشه❤️❤️❤️❤️❤️
my__love عضویت: 1401/12/22 تعداد پست: 2392 واسه من نوشته نسخه ى كنونى نداره تو جدیدترین نسختش هست بالا عکس فرستادم اون گزینه رو نداره روبیکات؟؟ اگه نداره بروزش کن 🩵
khanoome_dadgar مدیر استارتر عضویت: 1401/10/22 تعداد پست: 4520 تو جدیدترین نسختش هست بالا عکس فرستادم اون گزینه رو نداره روبیکات؟؟ اگه نداره بروزش کن ممنونم ازكمكت گلمديگه همينطور خروج روميزنم هرحقدرميخوادبمونه مهم نيست اللهم عجل لوليك الفرج♥️🌹 توتاپيكايى ميرم ونظرميدم كه اطلاعات داشته باشم🌹يه خانم فعال،مستقل،پرانرژى،جذاب ومثبت انديش ومثبت نگر😍بخودم وديگران احترام ميذارم بيايدهمگى بهم احترام بذاريم ♥️هرگونه بى احترامى وبحثى روجواب نميدم چون من احترام برام اولويته🥰بيايدباهم خوب باشيم اينطورى دنياجاى قشنگى ميشه❤️❤️❤️❤️❤️
my__love عضویت: 1401/12/22 تعداد پست: 2392 ممنونم ازكمكت گلم ديگه همينطور خروج روميزنم هرحقدرميخوادبمونه مهم نيست فدات عزیزم تو قسمت "اگر برای این مدت نبودید" گزینه ۳ ماه رو بزن ک زودتر پاک بشه اکانتت 🩵