2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عدالتی وجود نداره پس به جای اینکه شاکی باشی ( چون فقط خودت اذیت میشی) سعی کن شرایطو بهتر کنی برای خودت

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه
عدالتی وجود نداره پس به جای اینکه شاکی باشی ( چون فقط خودت اذیت میشی) سعی کن شرایطو بهتر کنی برای خو ...

اون آره اما خدا بازیش گرفته با ما یعنی صرفا برا سرگرمیش مارو آفریده مگه ما خودمون خواستیم بیایم

چرا یکی نورچشمی خداست همه چیزش اوکیه یکی دیگه ن 

همه چیز این دو روز دنیا نیست باید بتونید با توجه به امکانتتون روحتونو آزاد کنید. در واقع این دنیا یه صحنه است و هر کدوم از ما یه نقش بازی می‌کنیم مهم نقش اول یا مکمل نیست مهم درستیه نقشیه که اجرا می‌کنیم.

و خدایی دارم که در این نزدیکی است.
اون آره اما خدا بازیش گرفته با ما یعنی صرفا برا سرگرمیش مارو آفریده مگه ما خودمون خواستیم بیایم

خب خدا هم عادل نیست چرا فکر کردی عادله؟ 

البته من یه کتابایی خوندم در مورد یه آیین که معتقد بودن خدا اصلا دخیل نیست به این مسائل ، در واقع میگفتن خدا جهان رو طبق یه نظم آفریده و دیگه دخل و تصرفی توش نمیکنه و این خود آدم ها هستن که سرنوشت هارو میسازن و مثلا دعا و راز و نیاز و فلان و داستانا هیچ تغییری در زندگی ها ایجاد نمیکنه چون جهان طبق نظم خودش پیش میره 

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه
اینکه کجا به دنیا بیای چی

طبق اون کتاب اینم به خدا ربط نداره

ما چیزی جز تلقیح سلول های پدر مادر نیستیم و از ژن مشترک و وجود اوناییم، پدر مادرای ما تصمیم گرفتن مارو به دنیا بیارن نه خدا 

خب خدا هم عادل نیست چرا فکر کردی عادله؟  البته من یه کتابایی خوندم در مورد یه آیین که معتقد بو ...

اسم کتاب ؟

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن