2777
2789
دخترم یک ماه و نیمشه تا الان همیشه شکمش خوب کار میکرد الان دو روز و نیمه مدفوع نکرده نا آرومی میکنه هیچوقت یبوستم نداشته نمیدونم چکار کنم الانم همینجور گریه میکنه به من بی تجربه تنها کمک کنین گریهههههه
اگه بخوای دهن مردم رو بدوزی نخ کم میاری عزیزم  
آب نعنا بده بهش یاآ از اون شربتایه بچه که ماله دل‌درده معجزه میکنه اسمش یادم رفت
"دوران عقب ماندگی ملتها زمانی شروع شد که ; جای اندیشیدن را "تقلید" , جای تلاش و کوشش را "دعا" , جای فکر کردن به آرزوهای بزرگ را "قناعت" و جای اراده را "قسمت" گرفت ...."امیرکبیر

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شیر خودتو میخوره؟ اگر اره خودت سیب و هویج و .. نخور فعلا.. آلو و هلو و کلا چیزهای ملین بخور.. شیر بهش بده. روی شکمش را چرب کن با روغن زیتون با سرانگشتات جهت عقربه های ساعت اروم اروم شکمش را ماساژ بده (آروم ها.. فشار ندی یهو) به صورت دایره ای ماساژ بده
در سرزمین قدکوتاهان ,معیارهای سنجش, همیشه بر مدار صفر سفر کرده اند, چرا توقف کنم.         فروغ فرخزاد
آره عزیزم موز یبوست میاره.. اشکالی نداره.. همینجوری بدنش کم کم عادت میکنه. موز که میخوری مثلا روش یه هلو یا الو هم بخور که اثر همو خنثی کنن. الان هم برو میوه ملین بخور که اثرش بره تو شیرت
در سرزمین قدکوتاهان ,معیارهای سنجش, همیشه بر مدار صفر سفر کرده اند, چرا توقف کنم.         فروغ فرخزاد
مثلا بچه که اسهال داره ما سیب رنده میکنیم میذاریم یکمی قهوه ای شه بهش میدیم بخوره یا اگر نوزاده خودمون میخوریم و بعد شیر میدیم.. فوری اسهال متوقف میشه... بعدها هم که بهش میوه میدی حواست باشه مخلوط بدی.. مثلا مخلوط سیب با گلابی. یا موز با هلو و آلو