یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
شاید کیست داری یا اندو متریوز من کیست دارم با اندومتریوز اینجورم والان اینا بکنار یکماهه یکسر پریودم این کجا دلم بزارم اصن بند نمیاد قرص جلوگیری خوردم خبر مرگم دردا قایدگیم کم بشه کلن بازش کرد بندم نمیاد کاش اصن نبود این چیه اخه مصیبتا همش واسه زناس
《یاالله》مرادرقلب کسی سنگین قرارمده وبعدازمرگم کسی رابرایم قراربده که دردعاهایش اسمم راازیادنبرد.🤲🏼 خداوندارزق ماراازجایی مقررکن که لقمه هایمان مجبورمان نکنندچشم برروی حق ببندیم.
اشکال نداره شایدرحمت سردشده اگه ماه بعدم همینجوری تکرارشدبرودکترواست سونوبنویسه
زمان زیادی گذشت....فهمیدم همیشه اونیکه میخوای نمیشه....!فهمیدم هرکسی که باهاته الزاما"دوستت"نیست....!فهمیدم کسیکه تونگاه اول ازش بدت میادیه روزی میشه صمیمی ترین دوستت وبالعکس.....!فهمیدم که بی تفاوتی بزرگترین انتقامه....!تنفریه نوع عشقه....!دلخوری وناراحتی ازمیزان اهمیته....!غروربزرگترین دشمنه....!و"خدا"بهترین دوسته 🌷🌹🌸
منم اینجوریم ، از چند روز قبلش هم دیگه رسما علائم مختلف دارم و یکیش همین لکه های کمه ... البته من پلی کیستیک بودم و چند ماهی یه بار پریود میشدم الان نزدیک یه ساله رسما مرتبه ، باز این علائم هست ... حالا نمیدونم مال اونه را واقعا طبیعی هم اککیه این موارد ، که بعدا باز بارد برم دکتر