2777
2789
عنوان

مگ گناه من چی بود ک سرنوشتم این شد؟🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 1022 بازدید | 63 پست

خشت اول گر نهد معمار کج تا ثریا میرود دیوار کج 

اتفاقا مسببش خودتی میدونی چرا .

چون تو چاه و چاله جلوی چشمتو دیدی مستقیم خودتو انداختی توش 

تو که میدونستی پسره متعهد نیست با قبلیه چت میکنه تو که میدونستی بد دهنه چرا باهاش نامزد کردی 

خدا بهت گفته بود با یه لاشی قرار نامزدی بزاری ؟؟

خدا گفته بود ارزش خودتو در حد یه مرد بی اصالت پایین بیاری 

خوبه آدم شجاعت گفتن اشتباه کردم رو داشته باشه و دایم خودشو قانع نکنه و تا گردن زیر لجن فرو نره 

بزگرد تا پشمون نشدی 

ادب تو =با شخصیت تو ....آدم با شخصیت حرفی نمیزنه که ارزش و شعور خودش رو زیر سوال ببره   
چه روانی بوده طرف

آره الان ازدواجم کردم با یکی دیگه تو عقدم هنوز بهم پیام مده اگر گیرت بیارم ریز ریزت مکنم من جرعت ندارم به نامزدم بگم 

مادر و پدرمم نمیدونن من رفتم روستا تا خانوادم خونمونو عوض کنن که اون بلد نباشه الان دگ راحت شدم خونمونو عوض کردیم ولی همیشه استرسشو دارم ک نکنه یکجا منو ببینه با اینکه اون روزا من دوسش داشتم اینکارو کرد 

بعد اون کتک کلی گریه کرد کلی التماس کرد ولی من دگ نمتونستم ببخشمش اخه تو کوچه جلو مردم منو زد 

خدایا شکرت 🙏🏻🌿 عاشق نی نی سایتم بیشتر وقتمو توی نی نی سایت میگذرونم چون علاقمندم به اینجا به شما به نظرتون و ایده هاتون ❤💫 تا جایی که بتونم توی تایپکا نظرایی میدم که بدردبخور باشه 🌹�😊 درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم 🙂🙏🏻اقایون به هیچ وج درخواست دوستی ندید درخواست بدید براتون تایپک گزارش میزنم 😒متاهل👫🏻💍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بخاطرش همه دوستاتم خط زدم اون دخترم گناه داشت یکم دلداری دادم چون نامزدم الکی قهر کرد رفت منم نش ...

اقااااا فقط بیخیال نامزدت شو

اگ خوشبختیت مهمه

الان برو عزای ب هم خوردن نامزدیتو بگیر

ب این فکر کن ک مُرده

بذار درد دوریش رو قلبت بمونه

ولی بدبخت نمیشی

این ادم خوشبختت نمیکنه رفیق :)))

ازدواج مثل رل نیست ک اگ کات کردی زندگیتو ب هم نریزه

ازدواج خیلیییی فراتره

عزیزم من قبل عقدم با شوهرم یک نامزد داشتم اونم خیلی خوشکل بود چشاش رنگی خیلی قشنگ بود  البته ش ...

الهی

عزیزم ما فک مکنن نامزدی بهم بزنی دیگ بی آب و میشی

ندیدی بابام چجور گفت سرتو میبرم مامانم زد تو گوشم و موهام کشید جلو پدر و مادر پسره یعنی قلبم درد گرفت هیچکی منو نفهمید گناهم این بود به یکی گفنم خوشگل ک الان همه زنا به هزار تا مرد میگم خوشگل

آره الان ازدواجم کردم با یکی دیگه تو عقدم هنوز بهم پیام مده اگر گیرت بیارم ریز ریزت مکنم من جرعت ندا ...

منم مثه خواهرت یه نصیحت میکنم لطفا گوش کن 

خطتت عوض کن تا اون آشغال هیچ جوره نتونه زدن رو بزنه

Queen of Ants😇

سلام طی روز مدتی میام اینجا ، واقعا بعضی اوقات اونقدر دلم برای سادگی خودمون میسوزه که نگو . آخه عزیزم این رابطه که شروع نشده حرمتی نمونده بهتر تموم بشه برای خودت ارزش قائل شو . به گذشته اون آدم کاری ندارم اما بدون شما هم نباید این طوری دوست تون دلداری بده ، دوستم کات کنه بگم برو با فلانی رل بزن آروم میشه نه . اتفاقا باید کاری کنم از رابطه قبلی بیرون بیاد با ذهن آزاد تر بتونه تصمیم بگیره . 

دخترم آدمی که تو جمع اینقدر خورد کرده شما در پنهانی و دو نفر هاتون غرورت ، شخصیت ات ، احساس ات میگیره ازت . 

خودم ۲۳ سالمه ها 😄🥲 بهتر بگم خواهرم 

از اول راه و اشتباه رفتی این ادم از اول سالم نبوده یعنی انقدر خودتو کوچیک میبینی ک دوراشو بزنه برگرد ...

من خونوادم پشتم نی همه مسخرم مکنن

بابا مامانم میزننم بهم حرف بد میزنن با اینکه تا ای سن یه قدم تنها هم جایی ندارم خیلی دلم شکست امشب

عزیزم کسی که هنوز زیر یه سقف نرفته ، به خودش اجازه میده روت دست بلند کنه فردا سر هر مساله ای که به ...

من خونوادم پشتم نیستن میفهمی؟؟

امشب منو کتک زدن جلو چشم اونا واقعا نمیتونی بفهمی چقدر قلبم شکسته

الهی عزیزم ما فک مکنن نامزدی بهم بزنی دیگ بی آب و میشی ندیدی بابام چجور گفت سرتو میبرم مامانم زد ت ...

واقعا دگ خانوادت نباید اینکارو میکردن تازه باید پشتتو میگرفتن میگفتن خوب حالا یک حرفی زده نه اینکه تو رو بزنن اینجوری اوناهم به خودشون اجازه میدن هرجور دلشون میخواد باهات رفتار کنن عزیزم من گیر همچن آدمی اوفتادم با اینکه عاشقش بودم از دستش فرار کردم ک فراموشم کنه از اون قضیه من ۵ سال میگذره من الان تو عقدم اون هنوز تهدیدم میکنه بنظرم از نامزدت جدا شو 

با پدر مادرت حرف بزن بگو قصد بدی نداشتم

خدایا شکرت 🙏🏻🌿 عاشق نی نی سایتم بیشتر وقتمو توی نی نی سایت میگذرونم چون علاقمندم به اینجا به شما به نظرتون و ایده هاتون ❤💫 تا جایی که بتونم توی تایپکا نظرایی میدم که بدردبخور باشه 🌹�😊 درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم 🙂🙏🏻اقایون به هیچ وج درخواست دوستی ندید درخواست بدید براتون تایپک گزارش میزنم 😒متاهل👫🏻💍
حق داری ناراحت باشی و لطفا گریه کن لطفا بذار اروم شی اونوقت سعی کن عاقلانه تصمیم بگیری ۱.اون ادم ...

هیچکی پشتم نی بخدااا کسیو ندارم بخداااقسم همه بدشون میا ازم

منم مثه خواهرت یه نصیحت میکنم لطفا گوش کن  خطتت عوض کن تا اون آشغال هیچ جوره نتونه زدن رو بزنه

بخدا من خطمو عوض کردم تو اینستام پیام میده نمتونم اینستامو عوض کنم هی بلاک میکنم دوباره با یک پیج دگ میاد 

شوهرم نمدونه اون هنوز تهدیدم میکنه بنظرت بگم بهش ؟

سلام طی روز مدتی میام اینجا ، واقعا بعضی اوقات اونقدر دلم برای سادگی خودمون میسوزه که نگو . آخه عزیز ...

میدونم و قلبم شکسته و حرفی ندارم دیگ واقعا از درون شکستم من هیچ کار اشتباهی نکرپم یارو خیانت مکنه ایجورش نمکنن

واقعا دگ خانوادت نباید اینکارو میکردن تازه باید پشتتو میگرفتن میگفتن خوب حالا یک حرفی زده نه اینکه ت ...

میدونم عزیزم کلا بد شانسم خدا منو دوست نداره ک ایقدر بدبختم اوکی دیگ بیخیال هرکی هرکار مکنه بکنه هیچکی برام مهم نیست امشب همه کتکم زدن اون زد رو پشتم اینکی مو اونیکی سیلی اونم جلو پدر مادر پسره مثلا خواستن بگن ما دختر ادب کردیم ولی ریدن بهم چقدر مسخره اس واقعا این قانون خدا عادلانه نیس