2777
2789
عنوان

فروشنده ازم دزدی کرده

737 بازدید | 42 پست

رفتم مغازه گفت موجودی نداری !

تعجب کردم و گفتم مگه میشه و فلان 

بعدش هیچی دیگه با کارت دیگه کشیدم

الان اخرین گردش چک کردم و اینها دقیق فهمیدیم کار خودش بوده اول خالیش کرده سریع برداشت کرده . بعد موجودی تموم شده گفت نداری

سنشم بچه میزد

حالا چیکار کنم

شکایت

پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید👌🏻چشم ها راشاید بتوان نابود کرد اما اندیشه را هرگز... از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..!!!!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برو به صاحب کارش بگو

بگو یا پولی که کشیده پس میدید یا میرم شکایت میکنم

شکایت کنم گرون برات تموم میشه و می کشونمت دادگاه با زبون خوش پس میدی و تازه معذرت خواهی هم می کنی

اگر نداد برو شکایت کن

این پروفایل توسط چند نفر استفاده می شود

مغازه دار خودشو برا دو قرون پول شما خراب نمیکنه بعدم با پرینت بانک مشخص میشه کجا برداشت شده شاید بچه سال بوده چمیدونم شاید دیتگاه خراب بوده رسید نداده اولش اگه قبول دار شد که هیچ اگ نشد با پرینتت برو شکایت کن 

خودم مغازه دارم امکان نداره فروشنده دزدی کنه،صبح برو اونجا اگر کارت کشیده باشه پست میده :امشب برای یه بنده خدایی به جای یه میلیونو هشتاد ،یک میلیونو هشتصد کشیدم وقتی زنگ زد به رسید نگاه کردم دیدم درسته کارت به کارت زدم براش

برو مغازش و بهش بگو که حساب تو چک کردی و از حسابتون پول خارج شده به حساب شما واریز شده اگه گفت اره اشتباه شده فلان ک هیچی

اگه قبول نکرد بگو باشه الان زنگ میزنم پلیس دوربینام هستن حسابامم هس دوبار یه مبلغ رو به حساب خودتون واریز کردین

برو به صاحب کارش بگو بگو یا پولی که کشیده پس میدید یا میرم شکایت میکنم شکایت کنم گرون برات تموم می ...

استارتر نمی تونه اثبات کنه بابت کارتی که کشیده شده مغازه دار جنسی بهش نفروخته و تحویل نگرفته