2777
2789
عنوان

خانوادگی

67 بازدید | 9 پست

سلام وقت بخیر خانم ها 

من یه مشکلی با جاریم برام پیش اومده میخواستم با شما درمیون بزارم ببینم مشکل از من هست یا نه

ما با هم مسافرت بودیم من تو اتاق خودم بودم دوتا دخترهای اومدن دم در اتاقم در زدن من گفتم یه چند لحظه صبر کنین بعد اون اومد به دخترهای گفت مگه در ضریح امام رضا س که چسبیدیم بهش و من ناراحت شدم هر وقت میومدن در اتاقم میومدن تو در صورتی خودش نمیزاره کسی بره تو اتاقش کلی تو مسائل مختلف کمکش کردم حتی دقیقا مثل سرویس خوابمو آدرس دادم خرید یا آرایشگاه ک رفتم برای رنگ موهام بردمش خودم گفتم عین اینو براش رنگ کن از اولم حسادت داشت روز عروسیم اومده بود آرایشگاه منو....حالا با خودم میگم شاید من بد جنسی اینکاراشو میزارم پای حسودی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

يعنى چى ؟ مگه حرف بدى زده ؟ چيكار كرده مثلا ؟؟

نمیدونم به نظرم  با روابطی که داریم نباید میگفت مگه ضریح امام رضاعه میتونست یه چیز بهتر بگه 

من بعدش بهش گفتم با خنده در ضریح باز شد که بگه منظوری نداشتم یعنی مطرح کردم ک کدورت نشه داد زد گفت ناراحت شدی برا چی ناراحت شدی و کی فریاد زد 

یعنی واقعا نباید ناراحت میشدم 

نمیدونم به نظرم  با روابطی که داریم نباید میگفت مگه ضریح امام رضاعه میتونست یه چیز بهتر ب ...

به نظر من كه حرف بدى نزده ، شوخى كرده ، حالا ضريح امام رضا كه خوبه 

نميدونم شايدم من درك نميكنم منظورتو 

بهتر از ضريح امام رضا داريم مگه 

عزمزمه نگفت ضریح امام رضاعه که 

گفت مگه ضریحه که چسبیدین بهش 

یعنی ضریح نیست ارزش نداره ...

حتی مادر شوهرمم بهش گفت بچه هات محبت دیدین ازش که میرن سمتش  

به نظر من كه حرف بدى نزده ، شوخى كرده ، حالا ضريح امام رضا كه خوبه  نميدونم شايدم من درك نميكن ...

منم مطرح کردم بگه شوخی کردم ولی داد و بیداد کرد ابرو ریزی و بی حیایی منم فهمیدم نیتش خوب نبوده