2777
2789
عنوان

دیشب روغن رزماری زدم ب موهام

234 بازدید | 17 پست

دیشب روغن رزماری زدم ب موهام امروز اب رفت نتونستم بشورم الانم شبه نمیخام برم حموم بد نیست این همه مدت رو موهام مونده پشکلی پیش نمیاره کسی اطلاعی داره؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یبار اشکال نداره اگه اصل باشه..بزن ریشه رزماری و باعث رشد و پرپشتی میشه

خیلی پیش میاد چون معمولا شبا میزنم تا صبح ،صبح میرم حموم ولی امروز صبح نتونستم الانم ک باید بخوابم دیگه خیلی طولانیه 

از عطاری گرفتم اصل و غیر اصلشو نمیدونم امیدوارم اصل باشه

نمیدونم طبعم چیه 😂از کجا باید بفهمم؟مامانم میگه دستات همیشه گرمه همش میگه تب داری چرا انقد دستت گرم ...

نه منظورم دمای بدنت که نیست🥲

چجوری بگم خب آخه

مثلا دیدی میگن ماست طبعش سرده خرما طبعش گرمه...یه این جور حالتی هر انسانی هم یه طبعی تو بدنش کلا بیشتره مثلا یکی خیلی گرمیشه جوش میزنه و سردی میخوره

نه منظورم دمای بدنت که نیست🥲 چجوری بگم خب آخه مثلا دیدی میگن ماست طبعش سرده خرما طبعش گرمه...یه ا ...

اها برم یه سرچ بکنم ببینم طبعم گرمه یا سرد ، بعد هر چی بود باید ویزای مخالفش رو استفاده کنم؟مثلا طبعم گرم بود چیزای رو استفاده کنم ک طبع سردی دارن؟