برای برگشت بلیط نیست کسی نمیتونه کمکم کنه بعد چندسال شرایط رفتن به زیارت آقا رو پیدا کردم حالا بلیط گیرم نمیاد از رشت میخواییم بریم برای حرکت سی خرداد و برگشت هم ۴تیر
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
هنوز بلیط قطار تیر ماه برای فروش نیست تا یکم بازه فقط
چک کردم الان
"من بسیار ثروتمند، بسیار، زیبا و بسیار غمگینم" ................................................................................................................ می توان همچون عروسک های کوکی بود/با دو چشم شیشه ای دنیای خود را دید/می توان در جعبه ای ماهوت/با تنی انباشته از کاه/سالها در لابلای تور و پولک خفت/می توان با هر فشار هرزه دستی/بی سبب فریاد کرد و گفت/"آه من بسیار خوشبختم"
"من بسیار ثروتمند، بسیار، زیبا و بسیار غمگینم" ................................................................................................................ می توان همچون عروسک های کوکی بود/با دو چشم شیشه ای دنیای خود را دید/می توان در جعبه ای ماهوت/با تنی انباشته از کاه/سالها در لابلای تور و پولک خفت/می توان با هر فشار هرزه دستی/بی سبب فریاد کرد و گفت/"آه من بسیار خوشبختم"
مطمئنی که برگشت و میشه گرفت من ترسیدم گفتم حتما همه از قبل خریدن که موجود نیست بلیطش
نه ظرفیت تکمیل نشده بلکه کلا تاریخش باز نشده برا فروش
باید هی چک کنی تا باز شد بگیری سریع احتمالا آخر ماه باز بشه
[QUOTE=295671500]نه ظرفیت تکمیل نشده بلکه کلا تاریخش باز نشده برا فروش باید هی چک کنی تا باز شد بگیری سریع احتمالا آ ...[/QUOTEخداروشکر ممنونم ازتون راهنمایی کردین تجربه ای نداشتم تو خرید بلیط قطار
میترسم بگیرم برای برگشت گیرم نیاد سرچ کردم اتوبوس هم بلیطی نبود اون تاریخ
بالاخره باز میشه فعلا بلیط های ماه بعد برا فروش نزاشتن
این همه مسافر بالاخره همه میخوان برگردن نمیشه که بلیط نباشه
نترس شما فعلا برو تا برگشت خدا بزرگه