2777
2789

برای برگشت بلیط نیست کسی نمیتونه کمکم کنه بعد چندسال شرایط رفتن به زیارت آقا رو پیدا کردم حالا بلیط گیرم نمیاد از رشت میخواییم بریم برای حرکت سی خرداد و برگشت هم ۴تیر 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هنوز بلیط قطار تیر ماه برای فروش نیست تا یکم بازه فقط

چک کردم الان

"من بسیار ثروتمند، بسیار، زیبا و بسیار غمگینم" ................................................................................................................ می توان همچون عروسک های کوکی بود/با دو چشم شیشه ای دنیای خود را دید/می توان در جعبه ای ماهوت/با تنی انباشته از کاه/سالها در لابلای تور و پولک خفت/می توان با هر فشار هرزه دستی/بی سبب فریاد کرد و گفت/"آه من بسیار خوشبختم"

فعلا بلیط رفت رو بگیر بعد برگشت رو جدا بگیر

"من بسیار ثروتمند، بسیار، زیبا و بسیار غمگینم" ................................................................................................................ می توان همچون عروسک های کوکی بود/با دو چشم شیشه ای دنیای خود را دید/می توان در جعبه ای ماهوت/با تنی انباشته از کاه/سالها در لابلای تور و پولک خفت/می توان با هر فشار هرزه دستی/بی سبب فریاد کرد و گفت/"آه من بسیار خوشبختم"
عزيزم ٣١ ام بليط قطار ماه بعد باز ميشه براي احتياط به دو آژانس بسپر براي اون تاريخ برات نگه دارن

من تا الان با قطار مسافرت نرفتم نمی‌دونستم پس از الان رزرو نمیشه کرد برای برگشت 

مطمئنی که برگشت و میشه گرفت من ترسیدم گفتم حتما همه از قبل خریدن که موجود نیست بلیطش

نه ظرفیت تکمیل نشده بلکه کلا تاریخش باز نشده برا فروش

باید هی چک کنی تا باز شد بگیری سریع احتمالا آخر ماه باز بشه

[QUOTE=295671500]نه ظرفیت تکمیل نشده بلکه کلا تاریخش باز نشده برا فروش باید هی چک کنی تا باز شد بگیری سریع احتمالا آ ...[/QUOTEخداروشکر ممنونم ازتون راهنمایی کردین تجربه ای نداشتم تو خرید بلیط قطار  

میترسم بگیرم برای برگشت گیرم نیاد سرچ کردم اتوبوس هم بلیطی نبود اون تاریخ

بالاخره باز میشه فعلا بلیط های ماه بعد برا فروش نزاشتن

این همه مسافر بالاخره همه میخوان برگردن نمیشه که بلیط نباشه

نترس شما فعلا برو تا برگشت خدا بزرگه